Gametalk Molde – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

molde-ajax_logo

Vandaag om 21:05 uur speelt Ajax de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League uit tegen het Noorse Molde. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1001molde-ajax-henkveen


Related posts

20 Comments

  1. BobbyHaarms

   Nou laat die Mokumse Muur dan maar eens zien aan de rest van Europa en opvreten die gasten 🙂

   1. De Ajacied

    Ja laat maar eens zien dat jullie mee kunnen in Europa
    Strijd en passie willen we zien of te wel BZT, toch?⚽️

 1. AjaxBarcelona

  Wordt lastige wedstrijd. Molde zal gaan leunen en bij balbezit snel naar voren schakelen. Ajax mag niet leunen want dan roept het de ellende over zich af maar in het mes van Molde lopen is ook niet goed. Klinkt gek maar begin maar eerst met 20 minuten breed tikken en probeer die gasten te laten lopen terwijl je zelf de bal het werk laat doen. Zolang ze geen Redbull hebben gedronken moeten ze in de tweede helft dan de tol betalen. Maar dan moet de passing wel precies en hard zijn. We will see. Ik gok/hoop op een 1-2.

 2. -buitenkantje rechts-

  Wat een kansen! Knullige tegengoal..met 4 man op de achterste lijn mag die bal nooit 2e paal komen..

Comments are closed.