There are no ads, please add some


Bazoer: ‘De kansen die ik hier krijg, had ik in Eindhoven nooit gekregen’

0319ajax-dnipro_bazoer

Voor Riechedly Bazoer is de wedstrijd van aanstaande zondag tegen psv een speciale. Bazoer koos ervoor PSV in 2012 na zes jaar de rug toe te keren en verder te gaan bij Ajax. “Nee, ik ga zondag na Ajax-PSV niet langs het uitvak. Ik heb geen nieuwe telefoon nodig”, zegt de Ajacied in De Telegraaf, daarmee doelend op de wedstrijd van 1 maart dit jaar. Toen gooiden fans van PSV allerlei zaken naar Bazoer, waaronder zelfs een iPhone.

De verwensingen die hij naar zijn hoofd geslingerd kreeg heeft hij achter zich gelaten. Bazoer is nog altijd blij dat hij drie jaar geleden het besluit nam Eindhoven te verruilen voor Amsterdam. “Kijk waar ik nu sta. Niks ten nadele van psv, maar de kansen die ik hier krijg, had ik in Eindhoven nooit gekregen.”

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

28 reacties

 1. aliajax

  Dat klopt helemaal, zijn we bij Ajax eeg blij mee
  Hoop dat je voor t vervolg van je carrière ook de beste optie kiest

  1. De Ajacied

   Ja super van deze jonge gast dat hij P$V verliet en koos voor de mooiste club van Nederland,
   Talent heeft hij zeer zeker en veel ook hoop dat hij een wijs besluit neemt en nog 2 á 3 jaar bij Ajax blijft zou goed voor hem zijn, en voor Ajax toch ? ⚽️⚽️

 2. jojocoolio

  Topper baas geweldenaar hier is heet het dan ook Ajax de beste club van Nederland…

 3. woody79

  je gaat met ons ajax vaker kampioen worden dan met die lampionnen. dus uitstekende keus.

 4. Mijn Club

  Allergrootste talent op de NL velden op het middenveld. Erg blij dat hij destijds de juiste keuze heeft gemaakt. En als hij verstandig is, en ik denk dat hij dat is, bouwt hij samen met de kern (ca 8 spelers) aan een GROOTS AJAX, dat weer mee kan doen in Europa. Als hij 23 a 24 is, is hij nog steeds erg jong, maar kan hij wel naar een Bayern, Barca of een andere grootmacht. En NIET M daar de bank warm te houden, maar om te spelen. Ik zie in hem een echte Seedorf!

  1. Mijn Club

   Maar hij moet wel geduld hebben. Ook Seedorf ging veel te vroeg, waardoor hij bij Sampdoria terecht kwam. Gelukkig kwam het bij hem WEL goed! Bij de meesten die te vroeg gaan, komt het NIET goed. (Bouy, Drenthe, noem ze maar op)

 5. paulvos

  Hij heeft niet alleen qua club de juiste keuze gemaakt, maar ook qua supporters. Het zijn daar bij die lampen net zulke zielige stumpers als bij die kakkerlakken. Gaat zondag weer ’n wereldpartij op de mat leggen.

 6. BobbyHaarms

  Nou van mij mag je met een 3-0 op zak en na het laatste fluitsignaal met alle liefde nog even langs het uitvak en je tong een meter uitsteken naar die droeftoeters daar 🙂

 7. Coenie

  Vertel het door aan Marco van Basten, die vindt dat Ajax hem niet heeft opgeleid. Als hij in Eindhoven was gebleven was zijn talent niet zó naar boven gekomen. Lijkt mij dus dat zijn huidige succes wél door Ajax komt: zij zagen immers een middenvelder in hem ipv een verdediger !

 8. 4everAjax

  Ik wil wel graag een nieuwe telefoon. Merk maakt me niet uit, als die maar werkt. Dus Bazoer, als je misschien toch ff langs kan lopen en zwaaien (en vangen) heel graag.

 9. Ramon1

  Hahah prachtig en hjnheedt natuurlijo gelijk in eindhoven had ie mischien ooit een invalbeurtje en stond die ik verdediging bij ajax zijn ze individueel met die jongen aan de slag gegaan

  1. 4everAjax

   Vertaling: hahaha prachtig en hij heeft natuurlijk gelijk. In Eindhoven had hij misschien ooit een invalbeurtje gehad en stond hij in de verdediging. Bij Ajax zijn ze individueel met die jongen aan de slag gegaan. ?

 10. dioajax

  Bazoer….wat een BAAS zeg…ik zie hem in een paar jaar bij Real spelen…Hoop dat hij niet te vroeg Ajax verlaat…Duimpje omhoog voor Bazoer!!!

 11. PvL020

  Klopt want het is openbaar dat er bij Pisvee standaard heel weinig jeugd door breekt. Goede keuze van hem geweest

 12. Rickie

  Bazoer je word historisch groot als je nog paar jaar hier blijft hier bij ajax sta je tenminste in de basis bazoer jij komt er wel als je idd niet te snel weg gaat…..dan kunnen we meer en meer van je genieten en hopelijk veel verdienen aan jou om nog een x talentjes te gaan kopen….

 13. 4everAjax

  Opbrengst uit transfer is leuk maar presteren en van waarde zijn bij Ajax staat ver bovenaan. Als we alleen aan het geld denken zijn we gelijk aan die goud delvertjes.

  1. woody79

   ik heb een hekel aan gouden lampen. ziet er toch niet uit. rood witte stoelen das pas mooi

 14. Roberto

  De jongen gaat een mooie toekomst tegemoet! Hij heeft de juiste keuze gemaakt om voor ajax te kiezen en gaat zich nog verder ontwikkelen. Deze jongen heeft goede mensen om zich heen en zal ajax nog lang niet verlaten wat ik erg verstandig vind. Over een aantal jaren zie ik hem wel spelen bij de Europese top. Ga zo door Baaszoer!!!!

Reageren is niet mogelijk.