2350 kaarten beschikbaar voor Fenerbahçe-uit

fenerbahce-ajax_logo

Ajax heeft voor de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe in de Europa League op donderdag 22 oktober (21.05 uur) liefst 2350 kaarten gekregen. Dit staat in schril contrast tot de slechts 480 kaarten die beschikbaar waren voor het uitduel van vanavond tegen Molde FK. Hiervan zijn er overigens slechts 250 verkocht, zo meldt Ajax op de officiële website.

Voor het uitduel in Turkije begint op zaterdag 3 oktober de verkoop voor supporters met een seizoenclubcard (EU +). Op maandag 5 oktober kunnen de seizoenclubcardhouders (EU) ook een ticket bemachtigen. Daarna volgen nog personen met een seizoenclubcard (NL +), seizoenclubcard (NL), seizoenskaart, leden van Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club en personen met een Ajax Club Card om een ticket voor de wedstrijd in het Şükrü Saracoğlustadion in Instanbul te kopen. Lees hier alle info over de kaartverkoop voor dit duel.

Ajax waarschuwt de supporters verder dat het omwisselen van tickets op de wedstrijddag bij het stadion onveilig is. Ook wordt afgeraden om ongeorganiseerd naar het stadion af te reizen of zich in de omgeving van het stadion (Kadiköy) als Ajax-supporter voor te doen. De Amsterdamse club onderzoekt nu verder in samenwerking met de Nederlandse politie en het Nederlandse consulaat de mogelijkheden voor het organiseren van een omwissellocatie in het Europese deel van Istanbul en vervoer naar en van het stadion.

Bron: Ajax.nl

Related posts

13 Comments

 1. AFCA-075-

  Onveilig vanwege spanningen in het land of puur op supportergebied? Wie kan mij dit melden?

  1. BobbyHaarms

   Ik denk beiden. Tis daar een puinhoop en die gekke Turkse supporters beginnen al te schuimbekken als ze alleen al het woord Ajax zien

   1. AFCA-075-

    Is dat zo erg met Ajax dan? Geen idee waar dat vandaan moet komen? Door joodse associatie dan neem ik aan. Niet supporters onderling.

   2. Rvdt020

    Verkeerd beeld van de turken, de turken zijn hartstikke blij met dit duel en vinden het vooral mooi dat ze Ajax hebben geloot, zit niet zo heel veel haat bij.

  2. Remco425

   Ze geven aan dat het onveilig id je als Ajax supporter voor te doen dus ik verwacht vooral op supportersgebied

  1. afcabran

   Zo zijn gewoon de supporters lijkt mij. Fans van de tegenstander zijn niet gewild.

 2. Slingertje.

  Ze zijn ook niet vies van een steekpartij die klanten van Fener. Celtic heeft dat al eens mogen ondervinden.

 3. HURBIE

  je denkt toch niet dat ik nog meer geld ga uitgeven om naar zo’n belabberd spelend team te gaan kijken word toch weer niks

Comments are closed.