‘Fischer trekt opnieuw aandacht Arsenal’

0923ajax-graafschap_milik_fischer

Viktor Fischer is helemaal terug na zijn hamstringblessure die hem meer dan een jaar parten speelde. Zijn prachtige doelpunt tegen FC Groningen afgelopen zaterdag is weer de wereld overgegaan en heeft ook Arsenal de ogen weer geopend. De club uit Londen had voor de blessure al interesse in Fischer en lijkt volgens diverse Engelse media nu weer zijn pijlen te willen richten op de Deen. Van een winterse transfer is nog geen sprake maar komende zomer zou Arsenal wel degelijk zaken willen doen met Ajax over de speler die nog een contract heeft tot 2017 in Amsterdam.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

30 Comments

  1. De Ajacied

   Zo is het maar net
   Speel eerst maar een heel seizoen bij Ajax en laat maar eens zien wat je echt kunt, en dat is heel veel denk ik, dus eerst contract verlengen en TOP spelen, toch ? ⚽️⚽️

   1. Litmanen

    Ja, maar toch weten we allemaal dat ons dit weer te wachten staat. Daar gaan ze straks allemaal: El Ghazi, Tete, Klaassen, Fischer etc etc.

 1. Sonsee

  Met alle respect voor Arsenal maar als je prijzen wil pakken moet je daar niet heen gaan. Blijf lekker bij Ajax en er komt vast nog wel wat mooiers op je pad.

 2. PvL020

  Afgezien dat iedereen lyrisch is over de PL, vind ik Arsenal nou niet echt een stap vooruit, winnen al jaren niks en ook Europees geen hoog vlieger. Ik zou lekker in Amsterdam blijven en iig 2 seizoenen voluit gaan. Fischer heeft nog steeds geen basisplaats dat mag eerst wel constant worden.

 3. 4everAjax

  Een ding scheelt, Fischer heeft een bloedhekel aan de reservebank dus als het goed is zal geld niet direct de doorslag geven. Voorlopig bij Ajax de meeste kans op speeltijd. Gewoon verlengen tot 2019 en vanaf zomer 2017 eens kijken of er kopers op de kust zijn 🙂

 4. 040-Ajacied

  Die mogen blij zijn als ze ons nog tegen komen in de EL.. Hoe ze nu spelen wordt het 4e in de poule, pffff Arsenal…

 5. BobbyHaarms

  Bij Arsenal vind je het niet Victor. Lekker bijtekenen tot 2020, eerst een paar jaar de held van Ajax worden en eens een vast team kneden met de rest. Spelers laten een scheet en staan spontaan in de belangstelling. Prima, maar dan alleen voor prijzen die echt afschrikken en niet voor 15 miljoen maar minstens 50 anders wordt die aansluiting bij de Europese (sub)top nooit wat.

 6. woody79

  niemand meer onder de 25 miljoen weg. en alle contracten openbreken. alleen dan kunnen we verder bouwen

 7. HURBIE

  KOMT NIETS van in blijft gewoon bij AJAX
  Heeft een geweldig karakter als je ziet hoe hij is teruggekomen na zijn blessure TOPPIE

 8. ajacied078

  ach voor 30 miljoen beginnen we met praten… want wij hebben younes en menig dus genoeg voor links voor

 9. Jerry 072

  wenger is wel een goede trainert voor die lelijke fischer. al zal ie wel voor een schamele 8m worden verkocht als ze wachten tot ie nog 1 jaarcontract heeft

 10. Geroldkohlen

  hoop dat hij gewoon blijft arsenal vind ik niet echt een club voor hem zie hem eerder uit eindelijk bij dortmund of bayern voetballen! maar mocht toch zo zijn dat arsenal hem wilt dan zeg ik 12 miljoen en danny welbeck!

Comments are closed.