There are no ads, please add some


Nijhuis fluit Ajax – psv

0121Bas_Nijhuis

Scheidsrechter Bas Nijhuis krijgt aanstaande zondag de leiding over Ajax-psv. De Tukker en Ajax hebben een moeizame voorgeschiedenis. In het verleden is Nijhuis meerdere malen verweten weinig sympathie te voelen voor de Amsterdamse grootmacht. De eerste topper voor Ajax van het seizoen zal zondag om 14:30 uur plaatsvinden in de Amsterdam Arena. Bij winst kan Ajax een gat van acht punten slaan met psv.

Bron: de Telegraaf


Gerelateerde posts

58 reacties

   1. De Ajacied

    Hopelijk gaat de houthakker Moreno zondag niet over de schreef, en anders direct ROOD ⚽️⚽️

    1. Litmanen

     Daar hoef je níet op te rekenen. Nijhuis geeft wel makkelijk een penalty als je de bal toevallig tegen een arm getrapt krijgt. En dan liefst niet in het voordeel van Ajax. Gek dat zo iemand die pot krijgt. Staat vast als een huis dat hij een hekel aan onze club heeft.

 1. hubert

  Wat een onzin zeg ajax bepaald de uitslag en niet de scheidsrechter. als ajax goed genoeg is dan win en we die pot en als PSV beter is tja dan houd het op de vorm van de dag zal beslissend zijn en niet de scheidsrrchter

  1. PCK

   Niet waar Gab, Nijhuis verkloot de wedstrijd zodanig dat het altijd in ons nadeel is. Voorbeelden te over helaas.

 2. Misterajax

  Als Ajax gewoon goed speelt heeft de scheids er helemaal niets mee te maken. Van dat PSV is zonder Guardado, De Jong en Willems echt wel van te winnen. Ik zeg 3-0!

 3. Didron

  Ongeacht wie de scheidsrechter is: ons aller Ajax moet uitgaan van hun eigen kracht!!! We kunnen en moeten die lampies pakken! Ik hoop 3-0, maar denk 3-1!

 4. Ajacied407

  Zolang we gewoon ons eigen spel en dus verzorgd voetbal spelen, kan je niks op Nijhuis afdingen. Ajax heeft een naar verleden met Nijhuis, maar hij fluit steeds beter, moet ik zeggen..

 5. dioajax

  niet fan van Nijhuis maar als Ajax heel goed speelt dan winnen we…hoop dat Ajax het 1:3 van vorige seizoen 4:0 van maakt en psv helemaal kapot spelen…Ajax wordt kampioen deze seizoen…Kom op Ajax speel psv kapot en laat ze zien wie de BAAS van Nederland is….

 6. lezerG

  Scheidsrechters behoren ook geen openbare voorkeur of aversie tegen willekeurig welke club te hebben. Scheidsrechters behoren onpartijdig te zijn.
  Gewoon oprollen dus dat psv. Dan is er niets aan de hand.

 7. Ed69

  Ik denk dat hij nu deze wedstrijd maar eens moet laten zien, echt onpartijdig te kunnen fluiten!
  Als hij dat kan opbrengen, verwacht ik een gewonnen wedstrijd voor ons Ajax!
  Hij heeft nog wat recht te zetten uit t verleden toch!!

 8. 4everAjax

  Opdracht is heel simpel voor Ajax. Zorg dat de tegenstander niet in je 16 meter gebied komt, kan je ook geen pingel tegen krijgen. Geeft hij die toch nog, heb je alle reden om te klagen over de scheids :-))

 9. sabrina

  Ben echt geen fan van Nijhuis, maar heb er wel vertrouwen in dat we de 3 pnt in Amsterdam houden!

 10. Joep

  Zondag moet Ajax zijn eigen spel gaan spelen. En die boeren opvreten. Je moet niet afhankelijk zijn van een scheids. Ik hoop op een 2-0.

 11. 4everAjax

  Nee en een tip: kijken op de Ajax site of teletekst geeft sneller een antwoord dan de vraag hier stellen 🙂

 12. f-side64

  kansloze partij voor de lam pies 4-1 1-0 el ghazi 2-0 Fischer 3-0 gudelj of schone 4-0 Klaassen 4-1 lovladia

 13. Mauheb

  Als die lampen compleet zijn, maken we geen kans, sorry maar waarop word gebaseerd dat we ze wel ff pakken???

 14. f-side64

  5-1 voor ons AJAX en dat ik zo 8 ajax spelers kan noemen die 1 goal kunnen maken bij pisvee kom ik maar tot 3 dat is locadia narsingh en propper bij ajax zijn dat milik schone gudelj elghazi Klaassen bazoer veltman en fischer

 15. Mauheb

  Lestienne 2x komt daar nog bij. Word erg moeilijk zondag, pisvee levert “wel” strijd! (Helaas)

  1. f-side64

   nx moeilijk die Russen hadden de wedstrijd al gewonnen daar doen die 2 goals van die Belgische nicht nx aan toe

  1. AjaxBarcelona

   Oh, zijn ouders wisten het al toen hij geboren werd natuurlijk. Tsja en dat kapsel …… dan lopen er volgens jou dus enorm veel nichten rond. En ….. heb je Robben wel eens zien lopen? Dat zou in jou ogen een super nicht moeten zijn 🙂

   1. f-side64

    dat is robben ook en ik vind het ook maar 1 simpele voetballer maar dat komt me natuurlijke haat tegen pisvee en boertjes uit de provincie

Reageren is niet mogelijk.