Gametalk Ajax – FC Groningen : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee

ajax-groningen

Vandaag om 19:45 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Beide elftallen stonden 36 keer tegenover elkaar in Amsterdam. Ajax won 27 van de 36 ontmoetingen. Groningen zegevierde slechts twee keer. Bij winst op Groningen komen de Ajacieden op negentien punten uit zeven duels. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht.


Related posts

29 Comments

  1. BobbyHaarms

   19 uit 7 is gewoon een zeer goed gemiddelde. Nu ook maar hopen dat we daarna nog wat aan onze gezellige zaterdagavond hebben en we niet al in slaap zijn gesukkeld na 90 minuten. Mooie wedstrijd ook voor El Ghazi om zijn gemiddelde weer wat op te krikken

   1. Rene1964

    Alleen zo ontzettend jammer van die 2-2 tegen Twente 🙁
    Dan had je nu een leuke buffer gehad, omdat je nog wel tegen ALLE toppers moet, dit in tegenstelling tot de vorige seizoenen, toen we steeds daartegen moesten beginnen.

  1. BobbyHaarms

   Hee Didron was je er weer? Was je de laatste weken ook in slaap gesukkeld van het spel? Haha 🙂

   1. Didron

    Nee Bobby, was i.v.m. mijn werk in buitenland. Had daar geen internet, helaas!! Maar leuk dat je het opmerkte dat ik er even niet was!

    1. BobbyHaarms

     Ben nog best scherp ondanks die zaadwedstrijden van de laatste weken Didron haha! Maar je bent er weer dus nu gaat het vast beter. ..hoop het 🙂

 1. pietprecies

  Bend over and lube up Well, Groningen is coming in…

  Ik hoop dat ze in staat zijn om eindelijk eens met mooi voetbal snel een keer of 3 te scoren zodat Groningen niks meer te vertellen heeft.. Maar ben weer bang voor een zoutloze wedstrijd na rust 1-0 en 88′ minuut 2-0 door een van richting veranderde bal ofzo..

  1. Rene1964

   Ik teken voor ELKE overwinning PIET. Uiteraard het liefst met mooi aantrekkelijk voetbal, maar dat zit er denk ik niet in. Niet iedereen is in vorm!

 2. Joep

  Heb er ook weer zin in. Na de wedstrijd van afgelopen woensdag verwacht ik eindelijk weer eens spektakel. Dat moet toch kunnen lijkt mij tegen Groningen.

 3. wikr

  De winnende goal valt via een welgemikte trap van Schöne op het hoofd van Heitinga die de bal vervolgens in de kruising laat vliegen. Het zal wel erg snel en nauwkeurig moeten want Schöne krijgt ongetwijfeld opnieuw maar een paar speelminuten en Heitinga zit op de tribunes. Toch gaan deze 2 kanjers dit voor mekaar krijgen.

 4. Slingertje.

  Het kan best een lastig potje worden vanavond dus ik hou het op een kleine overwinning voor Ajax.

 5. Geroldkohlen

  ik hoop gewoon op een overwinning ga geen scoren benoemen, want als ze weer belabberd spelen kan het ook zomaar zijn dat je de deksel op de neus krijgt, maar laten we maar gewoon hopen op een overwinning!!!

 6. Blowke

  Ik heb er enorm veel vertrouwen in. Geen idee waar dat op gebaseerd is… Herkende het gevoel bijna niet meer

 7. AFC98

  Gewoon het standaard Ajax spel van dit seizoen spelen , minimaal 2x scoren, de nul houden, redelijk spelen en iedereen zeiken dat het o zo slecht is

Comments are closed.