Fischer: ‘Genieten van treffer en niet teleurgesteld over reserveplaats’

0926ajax-groningen_fischer1

Viktor Fischer werd bij Fox Sports gevraagd zijn schitterende goal te beschrijven terwijl hij de beelden terug zag. De aanvaller hield zich vervolgens stil. ‘Ik ben gewoon even aan het genieten. Jammer dat het geen panna was.’ De aanvaller was blij dat hij als invaller nog zo’n belangrijke rol had kunnen spelen. Ik denk dat Ajax dit nodig had. Het was pas 1-0 en het ging op dat moment beide kanten op. Het was een wereldgoal. Ik deed het op gevoel. Op dat moment vliegen er allemaal gedachten voorbij in je hoofd. Het is lekker om je zo te voelen na zo’n goal. Ik had heel graag nog een derde willen maken.”

Fischer zegt niet teleurgesteld te zijn over het feit dat hij door trainer Frank de Boer werd gepasseerd voor het duel met FC Groningen van zaterdagavond. De Deen zag hoe Amin Younes in de basis startte en overtuigend speelde, maar lachte als laatste door de 2-0 voor zijn rekening te nemen. “Nee, ik was niet teleurgesteld over mijn reserverol. Ik heb het er namelijk met de trainer over gehad. Ik heb geen toezegging gehad dat ik mag spelen tegen psv, hij zei alleen dat ik vandaag niet begon. Nu ben ik natuurlijk heel blij”.

“‘Ik vond dit een van onze betere wedstrijden van dit seizoen. Ik vond dat we goed vooruit speelden. Dat kunnen wij gewoon. Als we goed voor elkaar lopen en ruimtes maken, dan komen we vooruit”, zo besluit hij.

Bron: FoxSports

Related posts

27 Comments

 1. PvL020

  Ik weet zeker dat jullie meer van deze wedstrijden kunnen spelen! Op naar de volgende…. Graag Molde even op de plakje zetten en zondag gaan we er voor

  1. creutz1977

   top goal.. En moet toegeven Younes vond ik ook geweldig verfrissend spelen… mooi te zien dat die twee het elkaar moeilijk gaan maken

   1. Ramon1

    Maar fischer vind ik toch beter en denk komende wedstrijden tegen Fenerbahçe 2x fnoord 2x nu moet die het laten zien maar Ik heb vertrouwen en fischer zelf ook zeker nou dir weer een paar goals gemaakt heeft en hij is een jongen vind het spelletje echt leuk dat soort spelers hou ik vsn

 2. BobbyHaarms

  Hopelijk zijn we net op tijd in vorm, Molde wordt een belangrijke testcase voor zondag. Volgens mij hebben we met die boeren nog een flink appeltje te schillen na afgelopen seizoen..

  1. Didron

   Tegen pisvee gaat ons aller Ajax gewoon lekker ballen en winnen van de kutboeren met 3-1!!! (liever met 3-0!)

 3. -buitenkantje rechts-

  Heerlijk doelpunt idd.. Deed me even denken aan de treffer van Rob de Wit.. Passeeractie..even inhouden..versnellen..stiffie..goal!

  1. Velibor

   Ja zag em net met studio voetbal en schoot weer eens vol over die jongen ,wat een linkerpoot had hij en wat erg voor zo’n talent maar goed die David endt zat ook weer eens zielig te wezen omdat ie op moest rotten , wat zijn die Vermeulen en hij toch een stel zielige anti JC types haha dat ligt er zo dik bovenop,ben zelf absoluut van Basten fan maar nu gaat ie fout als assistent bondscoach .

 4. Litmanen

  Tweede helft echt een prima wedstrijd. Als we zo een hele wedstrijd spelen, dan krijgt PSV het heel moeilijk. Fischer maakt een wereldgoal. Middenveld, vooral tweede helft prima.
  Enige minpunt vond ik Riedewald. Weer een paar echt grote fouten. Ondanks dat hij kan leunen op zijn talent moet hij nu echt gaan oppassen. Zulke fouten worden tegen echte tegenstanders afgestraft.

  Kwestie van concentratie?

  1. BobbyHaarms

   Precies Litmanen, hij is nog jong maar Europees betaal je hier heel veel leergeld voor met zulke fouten. Desondanks een geweldig groot talent, die komt er wel

   1. BobbyHaarms

    Dat zeer zeker. Daarom spelen en ervaring opdoen, blijven die fouten dan staat je concurrent klaar om je plek in te nemen, zo werkt dat nu eenmaal. Maar heb er alle vertrouwen in dat Riedewald er wel komt hoor.

    1. Litmanen

     Gek genoeg reageerden “supporters” anders op Veltman toen die een paar steekjes liet vallen. Die moest direct vervangen worden. Riedewald maakt de laatste vier wedstrijden steeds fouten ( waar ook belangrijke goals bij vallen) en niemand hoor je daarover.

     1. BobbyHaarms

      Heeft voornamelijk met krediet te maken. Heeft te vaak fouten gemaakt in de ogen van veel supporters en ligt dus onder een vergrootglas. Fouten maken mag, maar het moet niet aan de gang blijven en dit geldt uiteraard ook voor Riedewald

     2. -buitenkantje rechts-

      Ik heb in het begin van het seizoen ook regelmatig commentaar op Veltman gehad.. Hij speelde toen echt niet goed en maakte idd te veel belangrijke fouten.. Maar de laatste wedstrijden vind ik dat hij echt prima speelt. Onopvallend belangrijk zeg maar.. Riedewald begint nu de foutjes te maken.. Tot nu toe zonder grote gevolgen gelukkig.. Maar ondanks zijn talent moet natuurlijk ook oppassen.. Ook achterin de defensie is de concurrentie groot..

     3. Geroldkohlen

      groot gedeelte helemaal mee eens ,ik denk ook dat riedewald nog wat krediet heeft omdat dit jaar zijn eerste seizoen is dat hij een basis kracht is, en is jong, veltman staat er nu 5 jaar vandaar dat hij dus waarschijnlijk meer kritiek kreeg, maar tot nu toe herpakt hij zich goed en bouwt hij weer krediet op!

     4. Litmanen

      ik weet niet waar jij was kohlen de laatste 5 jaar, maar drie jaar geleden had Veltman nog niet eens een basisplaats….

     5. PvL020

      Helaas zoeken sommige supporters altijd een zondebok. Nu is het Veltman en in mijn ogen alleen maar omdat hij op dezelfde plek speelt als Heitinga en daar speelt Riedewald nu net niet…

 5. Ramon1

  Hij heeft wel gelijk niet zon dode wedstrijd als vaker en van fischer verwacht ik veel hij scoort toch best vaak laatste tijd En dan el ghazi erbij word mooi seizoen

Comments are closed.