Bekerloting zorgt voor drie klassiekers dit seizoen

KNVB-Beker

De loting om de KNVB Beker heeft donderdagavond uitgewezen dat er dit seizoen drie Klassiekers plaatsvinden. In de zestiende finales is Ajax gekoppeld aan feyenoord. De wedstrijd wordt op 27, 28 of 29 oktober in de kuip gespeeld. De KNVB verwacht begin volgende week de speeldatum van feyenoord – Ajax bekend te maken.

Loting derde ronde KNVB Beker:

feyenoord – Ajax
Telstar – AZ
psv – SC Genemuiden
Almere City – FC Den Bosch
FC Lienden – Roda JC
FC Groningen – FC Utrecht
Berkum – HHC Hardenberg
VVSB – FC Emmen
HBS – Kozakken Boys
Heracles Almelo – HFC
Go Ahead Eagles – Willem II
Achilles ’29 – Spakenburg
FC Dordrecht – Capelle
NEC – Sparta Rotterdam
SC Heerenveen – Helmond Sport
Excelsior ’31 – Excelsior

Related posts

61 Comments

          1. 040-Ajacied

            En Nikos bedoelt waarschijnlijk deze wedstrijd, de competitiewedstrijd en de finale van de beker…

  1. Jari86

    Ik denk helaas dat we 2 keer verliezen. Uiteraard lastig te zeggen, maar dat gevoel heb ik als ik kijk naar hoe Ajax speelt de laatste tijd. Daarbij zal Feyenoord erop gebrand zijn om Ajax met volle pressie te bestrijden. Vraag mij af of het huidige Ajax in staat is dat te weerstaan. Ik hoop dat ik het fout heb. Come on boys!

    1. Ram88

      Ligt eraan of je serero gebruikt en heitinga maarja de boer zal het wel beter weten dan ik denk ik

    2. BobbyHaarms

      Mee eens Jari, de haat zit zo diep daar dat het wel een keer fout moet gaan. Die knal van van Rhijn was geweldig afgelopen seizoen maar eerlijk gezegd zwijnen we dat we daar niet met 5-1 verloren hadden.

        1. BobbyHaarms

          En aangezien dat maar eens in de 50 jaar gebeurt moeten we dat maanden horen van die sneue gasten daar uit 010

          1. BobbyHaarms

            Dus: hopen dat die vorm en het mooie spel waar Frank het over heeft nu heel rap terugkeert!

  2. HURBIE

    FEYENOORD
    Futlose. Eigenwijze Ydeltuite En Nukkige Ordinaire Onopgevoede Rotterdamse Druiloortjes

  3. San Marco

    Als de KNVB er nou weer ff 2 wedstrijden (uit/thuis) van maakt, dan worden ze witheet daar in 010 hahaha…..

  4. Samrat Singh Rathore

    Pff, en ik hoopte zo, dat we geen amateurs zouden loten….
    Volgende ronde, dan maar een betere tegenstander.

  5. Ajax nr 1

    Hier hoef je niet blij mee te zijn. Als je ook deze wedstrijd wil winnen zal je echt uit een ander vaatje moeten tappen.

  6. BobbyHaarms

    Een kakkerlak heeft het al 16 jaar zwaar. Maar 3x in een seizoen verliezen van het grote Ajax doet zelfs de meest verstokte supporters daar grijpen naar de Prozac 🙂

    1. pietprecies

      Eerder naar de SOS denk ik als ik al die schuimbekken zie als ze weer in eigen huis 0-2 achter staan whaha

  7. ToonHJ

    Stel dat de loting andersom was geweest, dus Ajax-Feyenoord. Dan had je ze gehoord daar in Rotterdam. Dan was het weer niet de KNVB maar KNJB.

    1. Rene1964

      Dat klopt ja. Ik heb ooit een seizoen (2 jaar geleden) F een beetje op die app van hun gevolgd, maar dat niveau ligt zoooooooo laag, serieus. Gaat nergens over en is enkel en alleen anti Ajax.

  8. Geroldkohlen

    hoop dat we 3 keer winnen maar dan moet het spel wel veel beter dan nu anders verlies je 3 keer!

  9. Rene1964

    De nul vasthouden daar is in ieder geval al schier onmogelijk, tenzij Cillessen de (reeds vaststaande) penalty van Kuyt weet te keren. Probeer in ieder geval eerst zelf 3 x te scoren, alvorens die penalty komt, anders ontploft de Kuip.

  10. toon61

    Dat zal drie keer een nederlaag worden ben ik bang , een voordeel heeft het , dat ze misschien wakker worden bij ajax , maar daar twijfel ik ook stellig aan .
    De johan lijn moet gevolgd worden net zo lang tot alles naar de klote is , en ze ook in de competitie helemaal niks meer voorstellen .
    De trainer van ons heeft een plaat voor zijn kop , en die moet vlug op flikkeren , hij maakt niemand beter , en het commentaar dat hij geeft is elke week hetzelfde bla bla bla

  11. 4everAjax

    Beste Toon61. Waarin verschilt het commentaar van Frank in dat van jou qua originaliteit? Leg ook eens uit ajb wat er exact fout is danwel fout gaat als de Johan lijn gevolgd wordt? Wat moeten ze nu niet doen wat ze volgens de Johan lijn wel doen?

    1. pietprecies

      Tja, ongenuanceerd maar die hele Cruijff revolutie begint steeds meer op een achterhaald plaatje van een dementerend icoon te lijken wat niet meer van deze tijd is, er zijn zat dingen die Cruijff goed doet voor de maatschappij hoor! Maar met onze jeugd weer terug naar de Europese subtop is echt fantasie, gaat niet gebeuren maar dat is wel wat Cruijff wil en als het niet werkt ligt het opeens aan de jeugdopleiding terwijl dat juist 1 van de beste ter wereld is…

      Nee, het ligt gewoon aan een goede balans in het team en het feit dat Overmars totaal onkundig is in het halen van de juiste spelers met de juiste ervaring van buitenaf.

      1. BobbyHaarms

        Je hebt een punt Piet verderop in je verhaal. Maar daar heeft Cruijff natuurlijk totaal geen invloed op. Sterker nog, hij heeft helemaal geen invloed want hij is adviseur

    1. toon61

      Kan wel zijn snotneus , maar ik heb wel gelijk , heb je soms stront in je ogen dat je het niet ziet of zo , hoe het met ajax gesteld is , anders is het tijd voor hans anders voor je ,ik heb bijval zat , die ook hetzelfde zeggen als ik dus , beetje dimmen kan dan ook wel .

      1. 4everAjax

        Wederom zelfde teksten en wat betreft die bijval…..wees er trots op jongen, voor het merendeel ook jou niveau. Geen dus. Vwb het dimmen ….. Wees de eerste eens.

  12. Charka53

    Dan zullen de jongens er echt wel tegen aan moeten dus niet wandelen en denken hij doet het wel maar gewoon met overtuiging de bal is voor mij dan moet het punten opleveren

  13. 4everAjax

    Speelt Feijenoord de pannen van het dak dan? Zo ja, waarom staan ze dan niet nummer 1 in de competitie? Kortom, beide partijen maken kans maar we zijn niet voor niets Ajax supporter dus …… wij winnen 🙂

  14. Remco425

    Leuke loting, alleen jammer dat het in de badkuip is en ee dus geen Ajax supporters bij mogen zijn

  15. Slingertje.

    Die burgerbig uit 010 zal weer geen toestemming geven voor Ajaxfans bij de bekerwedstrijd,de lafaard.

  16. Iamsterdam2015

    Hahaha. 2x een klassieker winnen in tien dagen tijd. Winnen we beiden wedstrijden met 2x 0-5 is het 010…whahahahaa

  17. S4ndrr

    Mooie loting!

    Off; Beetje triest van deze app om psv en feyenoord met kleine letter te beginnen terwijl dit correct nederlands gewoon PSV en Feyenoord moet zijn. Jammer dat we ons hiertoe moeten verlagen.

  18. 4everAjax

    Nergens in het plan staat dat het met alleen maar jeugd moet gebeuren. Merendeel van het team t/m 24 jaar bij elkaar houden plus een enkele ervaren rot die ook daadwerkelijk wat extra’s brengt. Nergens staat dat het elftal louter uit 18-21 jarigen moet bestaan.

Comments are closed.