Maduro kijkt uit naar zaterdag: ‘Supporters hebben mij altijd goed behandeld’

hedwiges_maduro

Hedwiges Maduro kijkt uit naar de ontmoeting met Ajax van aanstaande zaterdag. Maduro komt momenteel uit voor FC Groningen en keert zaterdag na lange tijd weer even terug in de Amsterdam Arena, een speciaal moment voor de oud-Ajacied. 

‘Voor mij is het bijzonder om terug te keren in de Arena, weliswaar in een ander shirt. De supporters hebben mij altijd goed behandeld en dat zal ik nooit vergeten. Ik heb nooit een kans gekregen om afscheid te nemen zoals dat nu gebruikelijk is bij Ajax en dat maakt het nog meer speciaal. We zitten momenteel met Groningen in een flow dus komen we met vertrouwen richting Amsterdam en zullen voor drie punten gaan, maar zo moet je iedere wedstrijd ingaan natuurlijk’. Maduro speelde tussen 2004 en 2008 voor Ajax en vertrok toen naar Valencia. Via Sevilla en PAOK Saloniki streek de speler afgelopen zomer neer in Groningen waar hij een contract voor twee jaar tekende.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

15 Comments

 1. jojocoolio

  We zullen je ook goed blijven behandelen…. Maar twee eigendoelpunten zullen ons nog blijer maken

 2. FrankiC

  Heerlijke technicus; álle ballen op maat, met de juiste snelheid en zonder op of om te kijken. Maar mijn echte oogappel daar is Tibbling. Hadden we afgelopen zomer al moeten halen, zodat we komende zomer niet een veelvoud hoeven te betalen.

  1. Geroldkohlen

   idd had je die pass van hem gezien tegrn twente op de 16 tussen 2 man door! dat is hij zeker niet verleerd!

 3. HURBIE

  Je bent en blijft in hart en nieren AJAX man ,alleen nu juichen wij niet als je een doelpunt maakt wel als hij in eigen Goal gaat

 4. Sjapie

  Sprak hem weleens vroeger, is echt een hele sympathieke gast. In het veld vond ik het wel een beetje teveel een “tikkie breed” speler.

 5. woody79

  snap ook niet echt waarom groningen hem wel heeft binnengehengeld. Willen we alleen oud spelers om in het bestuur te gaan zitten. Dan ben ik bang dat Suarez ook alleen maar terugkomt om de E-tjes te trainen

  1. -buitenkantje rechts-

   Maduro was in zijn tijd hij Ajax al geen basisspeler.. Bij Valencia niet.. Bij Sevilla niet door enkelblessure en constatering hartafwijking.. In zijn laatste seizoen kreeg hij daar niet eens een rugnummer.. En ook bij Paok was hij wisselspeler..

   Hij mag blij zijn dat er nog een club in hem geïnteresseerd was en dat jij nu speelt bij Groningen.. Waar ik hem overigens veel succes toewens.. Behalve zaterdag natuurlijk! 🙂

 6. Remco425

  Maduro leest zeker de reacties niet op deze site. Al moet ik zeggen dat ze deze keer opvallend positief zijn. Echte Ajacied en moet daarom altijd met respect behandeld worden. Ik denk ook dat hij best nog wel van waarde zou kunnen zijn voor Ajax. We gaan het dit seizoen van dichtbij meemaken.

Comments are closed.