Stadionkassa blijft vanavond gesloten

0912stadionkassa

Ajax speelt om 20:45 uur de bekerwedstrijd tegen De Graafschap en zal dat doen onder toeziend oog van 23.000 toeschouwers. Hiermee is de eerste ring uitverkocht en daar zal het ook bij blijven. De stadionkassa zal om die reden dan ook niet geopend zijn vandaag en de tweede ring blijft gesloten.

Bron: Ajax.nl

Related posts

14 Comments

 1. Ajax nr 1

  Als ons Ajax aantrekkelijk en aanvallend voetbal speelt dan was de Arena zeker uitverkocht geweest. Maarja het is nu eenmaal niet zo. Jammer erg jammer. Misschien dat dit een waarschuwing naar het bestuur is.

  1. FdB=Ajax

   Ik denk dat je een beetje overdrijft. Die KNVB-beker stelt gewoon helemaal niks voor, zelfs De Graafschap vindt dat toernooi niet belangrijk.

   1. Ajax nr 1

    Haha overdrijft haha ja joh Ajax speelt het mooiste en het aantrekkelijkste voetbal van de wereld haha als je dat nu zou zeggen zou ik zeggen “sorry je heb gelijk” maar in dit geval overdrijf jij FdB

    1. Ajax nr 1

     Zelfs de graafschap vind de beker niet belangrijk. Alsof die de beker kunnen winnen. Maar laat ik maar ophouden en eerst de wedstrijd kijken voordat Ajax vanavond verliest.

 2. Joeguh9

  Niemand zit op deze wedstrijd te wachten toch? Ajax presteert ondermaats en de Graafschap…..tsja dat is de Graafschap!

 3. woody79

  heb je nog 25000 plekkies voor de vluchtelingen en die hoeven niet te betalen. wel vooraf instrueren dat ze voor ons juichen en niet voor de superboeren.

 4. Slingertje.

  Ze hadden ook jeugd-elftallen uit A’dam en omgeving op de 2e ring toe kunnen laten maar dat is natuurlijk teveel gevraagd aan Ajax.

  1. Rene1964

   Denk meer dat dat wordt gedaan met het oog op gevaar. Als je op de tweede ring in slaap valt, val je verder naar beneden. Dat wordt hiermee vermeden!

Comments are closed.