Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong AZ, Meleg op dreef (Incl foto’s)

0923jongajax-jongaz3

Jong Ajax heeft dinsdagmiddag op de Toekomst een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jong AZ. De ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk en dat was mede te danken aan Dejan Meleg. De Serviër werkte na rust een 0-1 achterstand vlot weg door binnen drie minuten twee keer te scoren. Uiteindelijk kwam de ploeg uit Alkmaar toch nog langszij en dat was tevens de eindstand.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Lartey Sanniez, (/75 D. Gudelj), Vissie, Mirani, Dankerlui, Mahdioui, Bakker, Van de Beek, (75 Nouri), Acolatse, (/88 Muric), El Azzouzi, Meleg

App-gebuikers: bekijk de foto’s via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

0923jongajax-jongaz2

0923jongajax-jongaz5

0923jongajax-jongaz1

0923jongajax-jongaz

0923jongajax-jongaz4

 

Related posts

6 Comments

   1. AFCA my World

    Precies, hopelijk worden Nouri,Meleg en Cerny eens of vaker aan de selectie toegevoegd, beetje nieuw bloed kan geen kwaad als de rest het toch laat afweten !

    1. Rene1964

     Wat heeft dat voor zin? Nog jongere spelers toevoegen aan een sowieso al te jong Ajax? Het blijkt toch wel – gezien de resultaten van jong Ajax – dat deze jongens eerst nog een paar (3-4) moeten rijpen. Incidenteel kan er 1 een keer invallen bij een ruime voorsprong, zoals Meleg een keer deed. Maar that’s it.

     1. woody79

      die jongens kleunen dr in. en spelen toch altijd wat onbevangen. dus waarom niet. saaier wordt het er niet op. beter is vraag 2

Comments are closed.