Ajax – De Graafschap live op Fox Sports 1 en 3

KNVB-Beker

Ajax begint om 20:45 uur aan de tweede ronde voor de KNVB Beker met een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. De wedstrijd zal live te volgen zijn via de betaalzender Fox Sports 1 en 3. De reden dat Ajax op twee kanalen te zien is heeft te maken met de andere bekerwedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente. Mocht dit duel, dat om 18:30 uur begint, op verlenging uitdraaien dan hoeven de kijkers thuis niks te missen van de wedstrijd in de Arena.

Bron: Foxsports

Related posts

16 Comments

 1. Oosterse Ajacied

  Heb een Ajax live app, maar daar valt ie niet te kijken helaas. Hopen op een lekkere wedstrijd

 2. woody79

  zelfs deze “wedstrijdjes” achter de betaalzender terwijl je CL en EL gewoon bij sbs en rtl kunt kijken. btje raar naar wij dachten

   1. woody79

    tis toch te gek! je ziet de mooiste wedstrijden voor niks. (liever nos btw) maar voor dit gepeupel betalen?

  1. DennisTheMenace

   Sorry maar 2-0 doe ik ’t niet voor. Geen excuses, volle bak aanvallen: minimaal 4-0 winnen!

 3. Braziq

  We gaan het meemaken… Ben benieuwd.. Ik hoop echt dat we 1 x mogen genieten van onze club na al die jaren.. 1x maar.. Dan kunnen de fans er weer tegenaan.. Weer op naar de volgende Cut-wedstrijden.. Gewoon 1x geen opdrachten meegeven Frank.. Talenten genoeg in onze ploeg.. gewoon lekker laten ballen.. Dan komt het wel goed.. Al die opdrachten geven de jongens geen kans om hun talenten te laten zien.. Teveel in hun hoofd bezig met het uitvoeren van commando’s.. Laat gaan voor 1x.. Ze coachen elkaar wel op het veld.. Je zal zien..

Comments are closed.