Verhuurde Becker blijft in beeld bij Ajax

1224sheraldo_becker

Sheraldo Becker speelt dit seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle en doet het daar goed. Maandagavond was de speler te gast bij het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside waar hij liet weten nog altijd het doel te hebben om in het eerste van Ajax te spelen.

‘Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer en heb mijn hele jeugd bij Ajax gespeeld. Natuurlijk hoop ik op een terugkeer en ik kreeg zondag een berichtje van Marc Overmars dat ze me volgen en hij liet weten dat ik het goed doe. Het ligt natuurlijk niet aan mij maar volgend jaar hoop ik in de hoofdmacht van Ajax te spelen, dat is mijn doel’. Rene van der Gijp was ook lovend over de kwaliteiten van Becker. ‘Zijn snelheid is een waanzinnig wapen alleen is het wel belangrijk dat hij iemand achter zich heeft staan die hem op het juiste moment wegstuurt’, aldus Van der Gijp.

Bron: Voetbal Inside

 

Related posts

16 Comments

  1. De Ajacied

   Ja deze jongen maakt prima ontwikkeling door bij pec, hopelijk houd hij het vol en keert hij samen met Andersen terug bij Ajax
   Succes gast

   1. FrankiC

    Ik vrees dat Becker het te veel moet hebben van zijn snelheid en daarvoor speelt Ajax te veel op de helft van de tegenstander.
    Ik ben enthousiaster over Andersen. De klasse spat ervan af, gewoon Laudrupiaans. Ik hoop dat hij veel wedstrijden mag spelen bij Willem II en terug komt.

 1. paulvos

  ?Kan op deze manier veel ervaring opdoen in de eredivisie . En dan aan het eind van het seizoen bekijken of het voldoende is om terug te keren bij ons aller AJAX???

 2. BobbyHaarms

  Zo zie je maar weer eens dat uitlenen helemaal geen nadeel hoeft te zijn. Heb je karakter EN de kwaliteiten dan blijf je in beeld bij Ajax. Leg je het koppie neer dan kan je het shaken

 3. Ajacied1996

  Iedereen zeikt altijd dat we geen diepte hebben voorin, en dan heb je Becker en dan word er weer gezegd dat ie niet goed genoeg is voor Ajax omdat alleen snelheid heeft! Laat hem maar volgend jaar de concurrentie strijd aangaan!!

 4. -buitenkantje rechts-

  Tijd geleden al eens aangegeven dat hij goed bezig was.. Zou ik graag terug zien bij Ajax. Snelheid gekoppeld aan techniek en je hebt een dodelijke combinatie..

Comments are closed.