Milik: ‘Ik moet meer gas geven van de trainer’

0920excelsior-ajax_milik

Ajax staat ongeslagen bovenaan in de Nederlandse competitie. De traditionele concurrenten verspeelden afgelopen weekend ook weer punten; beiden op kunstgras, terwijl Ajax op eenzelfde ondergrond uit bij Excelsior wel een degelijke 0-2 overwinning behaalde. Toch is coach Frank de Boer niet tevreden en terecht want het spel wat de Amsterdammers laten zien is nog alles behalve overtuigend.  Net als de voorgaande jaren onder Frank de Boer staat de invulling van de spitspositie opnieuw ter discussie. Tegen Celtic moest Arek Milik op de bank plaatsnemen. Een paar dagen later mocht hij tegen Excelsior weer starten. Hij scoorde zelf en bereidde de treffer van El Ghazi voor. Prima zou je zeggen maar toch is Frank de Boer niet tevreden.

‘Ik ben blij dat ik weer het vertrouwen kreeg,’ aldus de Pool zelf daarover in het Algemeen Dagblad. ‘De trainer heeft gezegd dat ik meer gas moet geven. Mijn doelpunt en assist zijn wel een antwoord op mijn reservebeurt. Maar ik weet dat er veel van mij verwacht wordt. En tegen Twente en AZ speelde ik niet goed. Dat besef ik echt wel’, aldus Milik.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

17 Comments

  1. De Ajacied

   Ja Arek daar wordt je ook voor betaald toch?
   Om inzet te tonen, jullie hebben de mooiste baan die er is en verdienen bakken met geld,
   Doe er dan ook iets voor en dan komt alles goed ook met jou carrière

 1. Joep

  In de Nederlandse competitie kan hij een grote speler worden. In de spits bij onze club wordt heel veel van je verwacht. Hij is goed bezig.

 2. -buitenkantje rechts-

  Is een spits die afhankelijk is van goede assists.. Kan zelf moeilijk kansen creëren.. Behalve dan met goed schot van afstand. Komt nog tekort in de combinatie, maar is wel een erg efficiënte afmaker.. Gewoon blijven opstellen..Kan alleen nog beter worden.

  1. Remco425

   Mee eens. Is een echte spits, dus vooral afmaker en daar hebben we er niet veel van gehad de afgelopen jaren. Is ook nog redelijk jong dus wat je zegt, kan alleen nog maar beter worden.

 3. PvL020

  Milik, als jij dat zelf ook beseft en net ff dat stapje naar links of rechts doet, dan sta je net niet in de dekking en kan je killing zijn!!!!! Ik heb er vertrouwen in

 4. KBouter

  Vraag me af waarom hij ernaast stond na een paar mindere wedstrijden.

  Als de Boer gewoon eerlijk is…had hij Veltman allang ernaast moeten zetten!

    1. 4everAjax

     Dacht het niet. In de spits is heel veel variatie mogelijk, afhankelijk van de speelstijl. Milik, Fischer, el Ghazi, Klaassen zijn sowieso allemaal reeële opties voor in de spits. Achterin blijf ik steken op vd Hoorn en Heitinga waarvan de laatste niet fit genoeg is en vd Hoorn in ieder geval niet perse beter is dan Veltman.

 5. Ajax nr 1

  Laat die de Boer lekker naar zijn eigen werk kijken want die doet zijn werk ook maar half. Milik schiet er gewoon 25-30 in en je hoort ons niet.

 6. 040-Ajacied

  Hoop dat ie een flow krijgt net zoals z’n spitsenmaatje uit Polen, lewandowski.. Was gisteren echt een beest.. 5 goals binnen 9 minuten tegen Wolfsburg!!! 4 okt. zou daarvoor een mooie datum zijn hahah

Comments are closed.