Opstellingen Excelsior – Ajax, Milik terug in de spits

opstelling_ajax

Ajax begint vandaag om 14:30 uur aan de uitwedstrijd tegen Excelsior. Frank de Boer heeft Arek Milik weer in de spits gezet nadat de Pool afgelopen donderdag tegen Celtic vanaf de bank moest beginnen. Riechedly Bazoer keert ook terug in de basiself.

Opstelling Excelsior: Kurto, Karami, Van Diermen, Mattheij, Kuipers, Kruijs, Auassar, Stans, Van Nieff, Hasselbaink, Van Mieghem.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Viktor Fischer

Related posts

44 Comments

 1. bobt

  Jammer had graag Younes weer gezien. Komt de laatste tijd ( ook bij Jong Ajax ) veel dreigte vanaf… hopelijk laat Fischer zien dat De Boer een goede keuze heeft gemaakt.

 2. PvL020

  Younes komt wel, maar geen 90 minuten. Dit is goed, Singraven speelt echt onder de maat, maar het is bij ons toch nooit goed.

 3. dioajax

  waarom geen Younes en wel die Fischer??Omdat Fischer tegen Celtic scoorde en Younes niet??Younes heeft meer dreiging en verdedigt mij…

 4. Remco425

  Ben het redelijk met deze opstelling eens. Misschien Schone ipv Bazoer, is beter als die nog niet alles speelt, en Younes ipv Fischer. Of Fischer een linie naar achter ipv Gudelj.

 5. rebel62

  Zou eens tijd worden dat de Boer verder kijkt dan zijn neus lang is. Eindelijk Sinkgrave uit het team , laat die jongen eerst een paar maanden de sportschool bezoeken wordt te snel opzij gezet voor een middenvelder /aanvaller.

 6. dioajax

  ze weten dan feyenoord gelijk heeft gespeeld en psv gisteren verloor en ze spelen gewoon met laag tempo…waarom niet hoog tempo spelen en meteen 2:0 voor staan??

 7. Litmanen

  zou Tete die bal nou eens niet breed kunnen spelen? Ik word hier doodziek van : elke bal terug!!!

 8. vanzanten

  Ooit was er een tijd dat je met een gerust hart naar Ajax kon kijken. Maar ik realiseer me net dat dat minstens 20 jaar geleden voor het laatst was. Wat is er met ons gebeurd?

 9. dioajax

  te laag tempo net als ze met 4-0 voor staan…en opeens komen ze op achterstand en dan beginnen ze een beetje te voetballen…tweede helft Younes erin voor meer dreiging…Fischer eruit…

 10. afcatheone

  lekker tempo draaien we ook zeg als je nou godverdomme dat tempo meer omhoog gooi speel je ze kapot nu krijgen hun meer hoop

 11. dioajax

  he he eindelijk!!!nu dat we met 1-0 voorstaan gaat de tempo nog meer lager!!hoop op een 3-0 tussenstand…

 12. Velibor

  Hoppa El G gewoon naast Milik in de spits want die voorzetten zijn toch vaak klote en scoren doet ie tenminste wel haha,hangen!

  1. Velibor

   Ja Excelsior tot 1-0 gelijkwaardig en das Ajax onwaardig maar goed als ze maar winnen voorlopig zullen we maar denken!

 13. DennisTheMenace

  Sorry, maar ’t is weer een erg matig potje voetbal tot nu toe. Je moet tegenwoordig wel een beetje sadomasochistisch zijn ingesteld om Ajax te willen kijken.

  1. -buitenkantje rechts-

   We spelen uit.. Staan met 2-0 voor..hoeven de wedstrijd niet te maken.. Gewoon zakelijke overwinning!

   1. DennisTheMenace

    Klopt, deze ook zaadwedstrijden als deze moet je winnen om kampioen te worden. Maarrr… ik ben Ajacied geworden door het mooie voetbal dat ze spelen, niet doordat ze zo lekker zakelijke potjes tegen Excelsior op de mat kunnen leggen. Beetje verwend misschien, maar zo is ’t wel.

 14. vanzanten

  Mag ik bekennen dat ik tegenwoordig liever naar wedstrijden van Feijenoord kijk dan naar die van Ajax?

 15. 4everAjax

  Na zo’n wedstrijd van afgelopen donderdag ….. goede zakelijke punten helemaal gezien resultaat PSV en Feijenoord. Zal één van de weinige zijn maar ben tevreden.

Comments are closed.