Gametalk Ajax – Celtic : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-celtic_logo

Vanavond om 19:00 uur speelt Ajax de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Celtic. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0917henkveen-ajaxceltic


Related posts

27 Comments

 1. marc81

  volle bak er tegenaan vanavond en bij voorsprong niet achterover gaan leunen maar door beuken. mannen succes straks.

  1. BobbyHaarms

   Hoop op een mooie strijd (en eindelijk eens waar voor ons geld)en gok op een 2-1 overwinning!

  1. Ramon1

   Nee was een probleem met leverancier maar wel vaantjes vanwege 500ste wedstrijd van ajax in arena geloof ik

 2. FdB=Ajax

  Ben zeer benieuwd naar het middenveld van Ajax… Ik hoop op Gudelj en Klaassen en dan Schone ervoor. En dan Fischer, Milik en El Ghazi voorin

 3. qazqaz

  Cillessen
  Tete Veltman Riedewald Dijks

  Serero Klaassen Sinkgraven

  Schone Milik El Ghazi

  (Liever Heitinga dan Veltman, maar dta gebeurd toch niet, en Schone en El Ghazi miss omdraaien als ze dat fijner zouden vinden)

 4. StefanOne

  Stelletje lompe donders! Zo dom gevoetbald, doet gewoon zeer aan m’n ogen..ik hoop dat de Boer ze straks zo op hun donder geeft dat ze de pollen uit het veld lopen. Ongelooflijk!

 5. f-side64

  1-2 achter blunders van sinkgraven en gudelj goede aankopen zeg terwijl je schone en serero heb maar geen goede spits nu milik het ook niet blijkt te zijn

 6. Geenemotie

  Het is simpel. Geen ervaring, dus geen balans. Aankoopbeleid klopt niet. De Boer leunt op jeugd. Gaat niet goed komen zo.

 7. Iamsterdam2015

  Mensen. Ik kan wel janken. Ok heb echt in jaaaaren niet zo een dramatisch Ajax gezien. Mijn god Sinkgraven gudelj veldman..AAAAHHHHH!!!!

Comments are closed.