Swart brengt bezoek aan Willem II en keert chagrijnig terug

0831sjaak_swart300-200.jpg

Sjaak Swart en Rob Witschge zijn woensdagmiddag op bezoek geweest bij Willem II maar konden al snel weer terug richting Amsterdam, want de meeste van de spelers die zij graag in actie wilden zien, stonden niet op het veld tijdens de training van de club uit Tilburg.

Dit seizoen huurt Willem II vijf spelers van Ajax en dat was voor Swart reden genoeg om eens even een bezoekje te brengen. Echter stond alleen Lesley de Sa op het trainingsveld en dat leverde Rob Witschge een flinke sneer op van Mister Ajax omdat hij niet op de hoogte was van de absentie van de spelers. ‘Dat Zivkovic geblesseerd was wisten we maar dat Lucas Andersen, Ruben Ligeon en Frenkie de Jong  s’morgens al hadden getraind omdat zijn maandag met het tweede hebben meegedaan wist ik niet’, aldus Witschge.

Sjaak Swart besloot toch nog even een gesprek met Willem II-trainer Jurgen Streppel te voeren over het afgelopen weekend waarin Willem II gewoon had moeten winnen van feyenoord. ‘Die kans van De Sa had erin gemoeten, die had ik nog gemaakt. Ojo had een bal naar links of naar rechts kunnen spelen naar een vrijstaande medespeler maar ging voor eigen succes en bovendien had die Bilal er gewoon met rood af gemoeten’, besloot Swart zijn relaas tegenover Streppel.

Bron: Brabants Dagblad

 

Related posts

19 Comments

 1. jojocoolio

  Wat een gejank zeg… Als je zelf die kant op gaat kan je ook zelf wat onderzoek doen ipv andere een sneer geven..

  1. Fvanr

   Ja je hebt helemaal gelijk, allemaal de koe in de kont kijken zonder enig eigen voorbereiding en maar wijzen naar anderen. Sneu! Wellicht ouderdoms gedrag. Toen was alles beter.

 2. woody79

  ook wel teleurstellend te zien dat die gasten met jong willem II meedoen. Zegt wat over willem I

  1. Zlatan

   Oh ! Ajax word aangevallen dat ze spelers ( nieuwe ) in het tweede laten spelen ! Dat gebeurt dus ook bij andere clubs ! Stop met dat gezeur dat alles anders is bij Ajax

 3. Litmanen

  Snap het niet helemaal. Was Swart geen zaakwaarnemer van Zivco? Niet even van te voren gebeld met Streppel? Wel eens van de telefoon gehoord Sjakie en Robbie? Pfffff, sorry, maar dit is geen nieuws.

 4. BobbyHaarms

  Op z’n zachts gezegd is dit natuurlijk geblunder van de bovenste plank, niks meer of minder. En toch…..het fanatisme van Sjakie, het liefst nog alles mee willen doen, het strontchagrijnig zijn na een nederlaag van Ajax….geweldig, ik kan er niks aan doen maar ik hou van die man…zijn naam Mister Ajax meer dan waardig

 5. wikr

  Ik ben de laatste tijd ook zo vaak chagrijnig uit Amsterdam teruggekomen maar ga er morgen toch ook gewoon weer trouw en vol goede hoop heen. Sjakie moet gewoon lekker een bakkie nemen op een leuk terras bij de kruikenzeikers, want Tilburg is er de laatste jaren best op vooruit gegaan, dan kan hij daarna opgemonterd weer terug naar Amsterdam. Niet zo zeuren om niks.

 6. -buitenkantje rechts-

  Geneuzel.. Als je spelers wilt bekijken informeer je of ze ook spelen..het is niet zo dat Streppel hun moet informeren..

 7. Heldenzoon

  Is gewoon een lieve oude man. Mijn tweeling trainde eerder dit jaar met de Ajax jeugd een week mee (prijs gewonnen) en ik heb een aantal keren met Sjaak Swart gesproken. Met name over zijn huidige activiteiten. Continue stond hij op om op de foto te gaan met wie dat ook maar vroeg. Een echte representant van de club….. Fantastische voetballer ook, nog steeds speelt hij voor Lucky Ajax. 77 jaar oud..

Comments are closed.