Frank de Boer streeft Rinus Michels voorbij

0823nec-ajax_spijkerman_deboer_bergkamp

Frank de Boer bereikt morgen tegen Celtic een nieuwe mijlpaal in zijn nog jonge trainerscarrière. Hij zal voor de 44e keer tijdens een Europees duel van Ajax als coach actief zijn. Hij passeert daarmee Rinus Michels (43 wedstrijden) en heeft alleen Louis van Gaal (59 keer) nog voor zich, zo becijferde De Telegraaf. Overigens kan De Boer qua puntengemiddelde (1,3) niet tippen aan Michels (1,9).

Bron: De Telegraaf

Related posts

13 Comments

 1. Ajacied407

  Frank heeft in deze tijd ook niet de kwaliteit op het veld staan die Michels wel had!

  #TrustFdB!

   1. Remco425

    De tijden zijn anders. Toen werden er nog geen achterlijke bedragen betaald, kon je rustig bouwen aan een elftal, je basis bleef 6/7 jaar bijelkaar, had je de luxe je slechte spelers te vervangen ipv dat je beste spelers ieder jaar werden weggehaald.

 2. Slingertje.

  En Michels liet Ajax schitterend voetbal spelen en daar zitten we nu al tijden op te wachten.

 3. Litmanen

  Ajax was in die tijd in staat om zijn voorhoede ( Keizer, Cruijff en Swart) jaren samen te houden. Dat zou nu niet meer kunnen, dus een vergelijking is niet helemaal eerlijk.

  1. Velibor

   Nee klopt natuurlijk maar tegenwoordig heb je alle knowhow van tegenstanders, tenminste die kun je hebben en daar was toen natuurlijk geen sprake van dus ondanks zen latere streken tov JC ,respect voor Rinus?

   1. -buitenkantje rechts-

    Bovendien was Ajax toen Europese top.. Clubs als Real en Barca kunnen ook jaren hun voorhoede houden.. Als je Topclub bent kan dat wel

    1. Remco425

     Niet waar, want Eredivisie is niet interessant en Ajax kan ook niet zoveel betalen als die clubs. Zelfs in de jaren 90 toen Ajax een aantal jaar aan de top stond, was ook nog voor het Bosman arrest, werd Ajax leeggekocht. Die omstandigheden zijn na het Bosman arrest alleen nog maar veel erger geworden.

Comments are closed.