Prijsvraag: Win het nieuwe Ajax-uitshirt!

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de eerste Eredivisie thuiswedstrijd van  dit seizoen; Ajax – Willem II. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via deze link. De winnaar ontvangt het originele nieuwe uitshirt van Ajax!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

0915ajax-willem2_prijsvraag
Wie is de verborgen Ajacied op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zondag 20 september  a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op maandag 21 september zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

 

0625nieuwtenue

Win het originele Ajax-uitshirt!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nlBoud’s-inn voor al uw Ajax-artikelen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

Related posts

33 Comments

 1. pietprecies

  Dan heb je een brakke app die geeneens foto’s kan weergeven, dan zet je er linkjes bij die ook niet werken en dan ga je naar de website zelf en daar staat de actie niet, zo gaat niemand wat winnen natuurlijk..

   1. De Ajacied

    Wat een gezeur allemaal jongens !!!
    Leuk dat ze zo’n actie op touw zetten, is toch top
    Ben eens tevreden

 2. FrankiC

  Klopt. Ik stuur wel de 11 basisspelers in 11 aparte mailtjes. Denk dat ie er dan tussen moet zitten.

 3. Oosterse Ajacied

  Even off topic. Wat een zielig zooitje daar in Eindhoven om Blind uit te fluiten omdat ie ex Ajacied is. Ik hoop dat ie er 3 inschopt. Stelletje eikels! Zo dat is eruit

   1. Zlatan

    Pisvee heeft mazzel dat er geen rood EN een penalty tegen kreeg , ze leken goed , maar Man C was slecht .

   1. Misterajax

    Ajax heeft er geen voordeel van dat PSV hier 1,5 miljoen euro extra ontvangt. Want mocht PSV nou nog een paar keer winnen in de CL of misschien zelfs wel doorgaan dan kan PSV, in tegenstelling tot Ajax, daar volgende zomer een goede speler van kopen. Het is zo zonde dat Ajax de voorsprong van 4 jaar Champions League voetbal en inkomsten niet heeft benut, Ajax had echt een flinke voorsprong moeten hebben op PSV, dit hebben ze echter niet, jammer.

    1. AjaxBarcelona

     Dankzij goed presteren van PSV nu hoeft Ajax misschien straks als landskampioen geen voorronde CL te spelen. Het gaat niet om geld.

 4. Mijn Club

  Wees blij dat een NL club een keer wint!!!! Ook PSV. Ik ben internationaal voor ELKE NL club!

Comments are closed.