Van der Meyde: ‘Twente zit in mijn hart maar ik blijf Ajacied’

0913vandermeyde

Andy van der Meyde kwam in zijn loopbaan ook een jaar op huurbasis uit voor FC Twente en daar kijkt de oud-speler met een prima gevoel op terug. Tegenover Fox Sports laat Van der Meyde weten dat hij met gemengde gevoelens terugkeerde naar Ajax en nog steeds warme gevoelens koestert voor de club uit Enschede.

‘Het was een geweldige ervaring en ik had het daar prima naar mijn zin. Dat ik uiteindelijk terug moest naar Ajax was logisch want ik had daar een contract. Later heb ik in mijn boek geschreven dat ik een traan heb gelaten toen ik weer moest vertrekken bij FC Twente en dat klopt. Ik had het daar enorm naar mijn zin en de club zit in mijn hart maar uiteindelijk blijf ik natuurlijk gewoon Ajacied’. Tegenover Fox Sports gaf Van der Meyde ook aan dat hij zich in de toekomst wil gaan bezig houden met het begeleiden van jonge spelers. ‘Jonge spelers verdienen nu al heel veel geld maar krijgen nauwelijks begeleiding en daar wil ik ze in de toekomst bij gaan helpen’.

Bron: Foxsports
Foto: Proshots

Related posts

12 Comments

  1. DennisTheMenace

    Hij gaat de jeugd op financieel vlak begeleiden? Alsof de paus in een abortuskliniek gaat werken. Misschien dat ie ze gaat leren hoe ’t vooral niet moet.

  2. BobbyHaarms

    Good old Andy, goudeerlijk barrel! Zag je hem zaterdag uit z’n plaat gaan toen Ajax een kans miste? Geen twijfel over mogelijk, een Ajacied in hart en nieren deze jongen….prachtig

Comments are closed.