There are no ads, please add some


Opstellingen FC Twente-Ajax

opstelling_ajax

Na de desastreus verlopen interlandweek zijn alle ogen vanavond weer gericht op Ajax. De Amsterdammers hopen vanavond hun foutloze reeks een vervolg te kunnen geven. Het geplaagde FC Twente treed vanavond aan onder leiding van de debuterende hoofdcoach René Hake. De wedstrijd zal om 19:45 uur van start gaan.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Nick Viergever, Jaïro Riedewald, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Daley Sinkgraven.

Opstelling FC Twente: Drommel, Schilder, Gutierrez, Ede, Ziyech,  Tapia, Ter Avest, Mokotjo, Bijen, Cabral, Olaitan


Gerelateerde posts

79 reacties

 1. Youribam

  Kan er helaas niet bij zijn vandaag.. Weet iemand een site om toch ajax live te streamen voor op de ipad?

 2. PvL020

  Sinkgraven op zijn niet favoriete plek, jammer want dat laat hij over duidelijk merken in zn spel helaas

 3. Joeguh9

  Ik hoop toch dat Riedewald centraal speelt en viergever op links. Heeft het tot nu toe goed gedaan en kan daar nog vele jaren spelen!

 4. hubert

  Hou toch eens op met jullie heitinga zeg weten jullie nou echt niks anders? zo zielig om die man iedere keer te benoemen allemaal vergeten? bij alle clubs laatste jaren op de bank.

 5. BobbyHaarms

  Afgetroefd op inzet. Hopende op een donderende donderspeech van FDB in de rust en dat we straks een Ajax krijgen te zien waar we eigenlijk al zo lang naar hunkeren

  1. pietprecies

   Is toch te zot voor woorden dat gasten die tegen een miljoen per jaar verdienen om het mooiste spelletje ter wereld te spelen dat nodig hebben? Schande

 6. Sonsee

  Uitgerekend tegen Twente die al belabberd draait weet Ajax te gaan verliezen. Onvoorstelbaar weer dit

 7. BobbyHaarms

  De club met de meeste poen tegen financieel het lachertje van de eredivisie, en met 2-0 achter staan….ongelooflijk

 8. afcatheone

  spelen we nou tegen twente of van boekel die krijg na de wedstrijd een dikke vette twente vlag in zijn reet

 9. Geroldkohlen

  ik zal maar geen commentaar geven anders word imk weer door die positivo’s voor nepsupporter uitgemaakt e.d.! maar nu is wel duidelijk te zien wat dit team tekort komt en ik zal het niet gaan herhalen!!! kunnen dit zwakke twente dat bijna failliet is niet eens verslaan, en frank denkt dat dit team de halve finale gaat halen!

  1. AjaxBarcelona

   Door zo te reageren presenteer je jezelf als nep supporter, hoeft een ander niets aan te doen

   1. toon61

    `Jonge lul toch niet zo slap man , het ws weer slecht en heel slecht ook , zoveel geld en dan zo,n spelers kopen , die niet voldoen , een heitinga een sinkgraven , die staat op een andere plek waar hij niet voldoet , gudelj geen schim van wat hij was , die duitser die gekocht is mag ook nooit spelen .,En dan willen de positovo,s zeggen dat het goed is en gaat , flikker op man

    1. AjaxBarcelona

     Ach Toon, heb jij ook weer fijne avond gehad. Je kan weer lekker los de komende dagen. Go girl, ehhh sorry, go man

    2. Mijn Club

     TOON: ik ben na een kwartier een film gaan kijken en idd, puur omdat het weer helemaal niks was! Lijkt het NL elftal wel!

   2. Geroldkohlen

    zucht laat mij maar weer de volwassen persoon en hier geen gedoe van maken!! hoop dat je een leuke wedstrijd gezien hebt! fijne avond!

 10. pietprecies

  Hier kwamen we goed weg inderdaad maar anderzijds, als de bal nog 1x tegen die lantaarnpaal was gekomen was het nog 2-3 geworden ook, ik had in elk geval niet verwacht dat ze nog terug zouden komen van 2-0 achter, oké vraag niet hoe maar ze doen het wel waar dat meestal niet lukt

 11. lezerG

  En hoeveel van ons dachten niet aan 0-3, 0-4 of zelfs 0-5. Pfff. Het lijkt Oranje wel, dit apathische team. Balbezit, tikkie breed.

 12. AjaxBarcelona

  Ach, zo verrassend en leuk kan voetbal zijn. Van heel slecht tot heel leuk. Scheelde weinig of het was 2-3. Zolang je nuchter naar voetbal blijft kijken is het best geinig. Op naar donderdag.

 13. Mijn Club

  2-2 is leuk? Ik ben na een kwartier afgehaakt en ben film gaan kijken. Het voetbal is toch echt verschrikkelijk. Inzet vanaf minuut 1 heb ik niet gezien. Weer tikkie breed, maar zelfs dat lukte nog niet tegen Twente, dat aangeschoten wild is. De deksel op de neus is dit en onnodig puntverlies.

 14. hubert

  Beste mijn club hopenlijk ki jk k je altijd naar een film ka n me niet voorstellen dat jij ajaxsupporter bent

Reageren is niet mogelijk.