A1 verslaat psv, A2 ruim langs Brabant United

De_Toekomst

De A1 van Ajax heeft haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. Op De Toekomst werd psv A1 met 2-1 verslagen. Na een goede overtuigende eerste helft stond het 2-0 door doelpunten van Dekker en Walian (uit een penalty). Na een goede overtuigende eerste helft volgde er een mindere tweede waarin psv via Joey Konings nog op 2-1 kwam. Ajax-speler Conner Blote kreeg daarna nog rood. Ook psv’er Lennerd Daneels moest eveneens nog met rood van het veld. Gescoord werd er niet meer. Met drie punten uit twee duels staat Ajax A1 nu in de middenmoot op de ranglijst.

Opstelling Ajax A1: Van Bladeren, Van Zweeden, Zeefuik, Bergsma, Blote, Eiting, Walian, Mazraoui, Dolberg, De Wit, Dekker

A2
De A2 van Ajax kende een droomstart thuis tegen Brabant United. Al binnen tien minuten stond het al 2-0 voor de thuisploeg. Lars Kramer kopte tot tweemaal toe raak vanuit een hoekschop: 2-0. De gasten kwamen echter nog voor rust tot 2-2. Na de rust was het de, nal ang blessureleed teruggekeerde, Noa Lang die de belangrijke 3-2 op het scorebord zette. Na de 4-2 van Martijn Kaars kwam Brabant United toch nog dichterbij; 4-3. Door treffers van wederom Kaars en Lang werd het uiteindelijk 6-3.

Related posts

3 Comments

  1. BobbyHaarms

    Deze lijn nu graag doortrekken en op naar plek 1 waar Ajax ook hoort te staan, ongeacht of het nou Ajax 1 is of de F-jes

Comments are closed.