Clubloze Emanuelson ook niet naar Brazilië

0807emanuelson

Volgens Braziliaanse media zou Vasco da Gama in onderhandeling zijn met Urby Emanuelson maar een transfer naar Brazilië lijkt vooralsnog ver weg. De voormalig-Ajacied is clubloos én transfervrij en houdt voorlopig zijn conditie op peil bij Ajax.

Vasco da Gama heeft snel versterkingen nodig om degradatie in de Braziliaanse competitie af te wenden. Coach Jorginho sprak zelfs de hoop uit dat Emanuelson binnen een week naar Brazilië zou komen. Emanuelson zou volgens de berichtgeving echter meer salaris hebben gevraagd dan dat Vasco da Gama wilde betalen. Daarnaast hadden de Zuid-Amerikanen hem graag langer vastgelegd dan alleen tot het einde van dit seizoen. Daar zou Emanuelson niet mee akkoord zijn gegaan. Het Braziliaanzse Globo schrijft dat Emanuelson de zoveelste Nederlander is ‘die werd aangekondigd, maar uiteindelijk niet kwam’.

Volgens Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Urby Emanuelson, klopt er niets van de berichtgeving uit Brazilië. Een transfer van Emanuelson naar Vasco is volgens Raiola nooit ter sprake gekomen. Tegenover ELF Voetbal journalist Sander Berends ontkent hij ook maar enig contact met de Brazilianen. ‘Ik heb nooit met Vasco gesproken’, aldus Raiola.

Bron: ELFVoetbal

Related posts

29 Comments

 1. PvL020

  Ah Mino is zijn waarnemer. Sorry Urby maar dan is er zeker geen plek, zorgt alleen maar voor onrust

 2. Ajacied1996

  Snap Ajax echt niet! Contracteer Urby en je hebt er een speler bij die de hele linker kant kan bespelen!! Of dat Fischer en Younes het nou zo geweldig doen.

    1. Sazzz

     allereerst heeft hij al eeuwen niet gespeeld. ten tweede wil hij zelf niet echt. ten derde als hij zo vreselijk had uitgeblonken op de training, dan had Ajax hem heus wel vastgelegd. ten vierde, hij is geen linksbuiten

     1. Ajacied1996

      Hij kan gewoon overal op links en omdat ie amper gespeeld afgelopen 2 jaar kan ie ineens niet meer voetballen? Totaal onzin! Hij is gewoon een toegevoegde waarde voor dit Ajax!!!!

     2. rickert

      dat is het hele probleem tegenwoordig, uitblinken op een training? je moet het in de wedstrijd laten zien en ook daar kan je afgeserveerd worden als je het kut doet.. niet de training.

     3. Remco425

      @Sazz allereerst, dat is zwaar overdreven. En ten tweede, hij wil zelf graag. Ten 3e, hij kan als back de hele linkerkant bestrijken en voorzzetten geven…

     4. dieksafca

      hij wil zo zelf niet echt? hij heeft zelfs aangegeven dat hij geen nee zou zeggen sls ajax intresse in hem had

  1. Bansberg04

   Ik denk toch dat het een en ander te maken heeft met die geweldige zaakwaarnemer die man brengt alleen maar onrust binnen Ajax is nou niet bepaald een vriend van Frank de Boer alhoewel ik denk dat dit wederzijds is.wat speler betreft zal hij inderdaad goed bij Ajax passen ze kunnen hem inderdaad goed gebruiken op de linkerkant

 3. rebel62

  idd ik begrijp nu waarom Ajax zo laks is , mijn inziens heel logisch , als spelers worden begeleid door Raiola helaas geen plaats bij Ajax.

 4. Sazzz

  Urby wil zelf niet, heeft toch zelf al gezegd dat hij liever nog in het buitenland zit? want “Ajax kan altijd nog”. En als hij zooooooo vreselijk goed was op de trainingen, misschien dat Ajax hem dan had vastgelegd. Maar wat moeten we met een over het paard getilde speler, die hopeloos geflopt is en dan toch kennelijk nog zoveel durft te eisen….

  1. BobbyHaarms

   Tsja kan het hier alleen maar mee eens zijn. Met alle respect voor Urby maar schijnbaar is hij gewoon niet goed genoeg meer. Zoals een ander hier laatst al aanhaalde: er komen zelden spelers op oudere leeftijd terug die van toegevoegde waarde zijn bij Ajax, Rijkaard en Cruijff waren de enige uitzonderingen

   1. Ajax nr 1

    Ik ben wel benieuwd wat een andere technische staf had gedaan. Want deze technische staf heeft nog niet echt een goed aankoopbeleid gebracht.

   2. Remco425

    Oudere spelers? Vergeet niet dat hij pas 29 is. Normaal gesproken op de top van een cariere. Maar nee, in Nederland zijn ze dan al te oud, want we willen elftallen van gemiddeld 21 jaar. Schei toch uit. En als iemand op z’n 32e terug wilt is hij over de top. Wat verwacht je dan? Dat ze op hun 25e terugkeren? Toen was Urby volgens mij nog niet eens weg!

 5. Geroldkohlen

  denk dat gewoon raiola het probleem is! daarom doen ze geen zaken met hem dat is nu wel duidelijk!

 6. FrankiC

  Wat een Rad van Fortuin. Hij wil wel, hij wil niet, Ajax wil wel, Ajax wil niet, iedereen wil behalve Mino, wereldspeler, eeuwen niet gespeeld, uitblinker op de training, afgedankt, kan linksbuiten (?). Wat is het nu? Ik heb de indruk dat iedereen een eind in de ruimte fantaseert met al die tegenstrijdigheden. Ik zie hem iig liever op het middenveld dan Sinkgraven en Bazoer, vind hem beter dan Dijks. (Althans in de vorm van een paar jaar geleden. Feit is dat Ajax én Urby op dit moment niet beiden willen anders was de zaak al lang beklonken!

  1. Geroldkohlen

   ik ben het totaal met je eens!!!!! en hij wilde maar al te graag er word niet gehandeld en er is geen duidelijkheid waarom niet!

 7. Mr Ajax

  Die pizzabakker laat hem waarschijnlijk een ongekend hoog salaris vragen. Zo goed is dus allang niet meer, dus wil je echt naar ons aller Ajax trap dan de pizzabakker met een bloedvaart jouw appartement uit, dan weten we tenminste dat je serieus bent en dan ben je van harte welkom terug!!

 8. knudde32

  als furby werkelijk zo goed is als de meesten hier denken had hij allang een club gehad vond hem bij Ajax al niks bijzonders daarna heeft hij hoofdzakelijk bankier en tribune warm gehouden

 9. Vakje129

  Nu snap ik waarom Ajax hem niet aan trek,zijn zaak waarnemer is die Rioolrat en daar wil Ajax helemaal vanaf,Dus Urby even andere zaakwaarnemer en je kan zo aan de slag bij Ajax ?

Comments are closed.