Streppel: ‘Hadden verwacht dat Zivkovic verder zou zijn’

0815ajax-willem2_veltman_zivkovic

Ajax verhuurt Richairo Zivkovic dit seizoen aan Willem II in de hoop dat de spits daar veel speelminuten krijgt. Na enkele basisplaatsen waarin Zivkovic niet kon overtuigen verhuisde hij al snel naar de bank van de Tilburgers. Aanvankelijk was Willem II-coach Jurgen Streppel positief over de inzet van Zivkovic en zag hij hem zeker niet, zoals geopperd werd, als een probleem-jongen. In gesprek met Voetbal International zegt Streppel nu aan het werk te gaan met de spits. ‘Of hij te licht bevonden is? Absoluut niet. We hadden verwacht dat Zivkovic verder zou zijn. Richairo zelf ook trouwens. En daarmee gaan we keihard aan de slag’, aldus Streppel.

Bron: VI.nl

Related posts

33 Comments

 1. Ramon1

  Kom op als die jongen wat meer werklust toont komt die er wel want een goede spits is het. Succes zivko

  1. De Ajacied

   Ja Zivkovich je zult nu alle hulp met 2 handen moeten aanpakken en met 2 beentjes op grond blijven staan.
   Dan zul je er komen, doe je dat niet, dan denk ik dat je jou prachtige toekomst vergooit gozer
   Dus ga ervoor !!!

 2. FdB=Ajax

  Verbaasd me niks… Deze jongen is veel teveel gehypet toen hij naar Ajax kwam. Maar wie weet gaat ie het nog redden, hij is nog jong.

  1. BobbyHaarms

   Het voordeel van dit verhaal is dat Streppel geloof in hem heeft en met hem aan de slag gaat. Je bent pas reddeloos verloren als ook de coach je links laat liggen..Zivkovic grijp dus je kans nu je die gelegenheid nog krijgt, de voetballerij is namelijk keihard

 3. Toppertje

  Niet zo gek want deze jongen moest met zijn talent zonodig eerst ‘wennen’ aan het Ajax spel bij jong Ajax en heeft daardoor eerder een jaar stil gestaan.

  1. Ajax nr 1

   Precies Toppertje daar zou je ook onzeker van worden. Maar Streppel gaat met Zivkovic aan het werk en dat is niet verkeerd. Kom op Zivkovic ik geloof in jouw kunnen. Je wordt er in ieder geval niet slechter van. En Streppel prikkel Zivkovic maar lekker.

 4. FrankiC

  Ik vrees(de) al enige tijd dat dit NIET de verlossende spits is die wij hoopten dat ie zou zijn. Nu niet en over 2 jaar niet. Idd. gehypt…

  1. Didron

   mee eens, FrankiC, mee eens! Zie hem ook echt niet als de beoogde aanvalsleider.
   maar ja…, wanneer je dat op het forum zegt wordt je meestal overstelpt met slechte reacties!

   1. FrankiC

    Daar staan wij toch boven, Didron. Over 2 jaar worden we misschien wel geroemd om ons profetisch inzicht. Trouwens, een forum met slechts één mening is geen lang leven beschoren.

     1. Geroldkohlen

      iedereen moet gewoon kunnen zeggen wat ze willen zeggen, ook ik heb wel eens behoorlijk wat over mij heen gekregen als ik mijn mening deelde, ik vind het realistisch wat jullie zeggen, al hoop ik wel dat zivko uit het dal komt en zijn kop goed zet en wel een geweldige ajax spits word! ga gewoon door met jullie meningen dat moeten we van mekaar respecteren en er op een normale manier over discusieren. thumbs up!

 5. Ramon1

  Ik heb meer vertrouwen in nouri cerny muric lijken me erg goed en weet iemand kf frankie heitinga wel gaat gebruiken want duurt me veel te langs

 6. Hika77

  Terwijl die bij Groningen best lekker draaide.
  Toch jammer van zo’n speler want voetballen kan die wel.

 7. AjaxBarcelona

  Ben toch wel benieuwd wie hier allemaal weten wie er met Schnabbel en Babbel bedoeld worden 🙂

 8. Velibor

  Wat een geneuzel allemaal,opstellen die jongen ! Normaal hebben ze absoluut geen geld voor zo’n spits en nu zetten ze hem op de bank,gewoon allemaal terughalen in de winterstop!!

 9. FrankiC

  Ik ken mijn klassiekers, maar dat zullen er niet meer al te veel zijn, die Wim en Ruud bewust meemaakten. Over backs gesproken….

 10. Johan

  Zivko moet vooral in het krachthonk en luisteren naar Streppel. Moet nog vaak aan zn goal tegen pisvee denken. Hoop dat ie het red, is denk ik nu een ruwe diamant. En hopelijk met mesjogge en een goede persoonlijkheid.

Comments are closed.