Eten en drinken toch toegestaan in uitvak tijdens FC Twente – Ajax

twente-ajax_logo

Ajax brengt zaterdag een bezoek aan FC Twente en het uitvak is uitverkocht. De bezoekers mochten in eerste instantie op de tribune alleen niet eten en drinken, maar daar is FC Twente toch op teruggekomen. De club uit Enschede gaf als reden op dat de Ajacieden die plaatsnemen in het uitvak, wat in Enschede op de tweede ring is geplaatst, zomaar eens met etenswaar zouden kunnen gooien waar de bezoekers op de eerste ring weer last van hebben. 

Na het vooroverleg is door Ajax en de SV Ajax nogmaals het verzoek bij Twente neergelegd om te mogen eten en drinken op het vak, iets wat de thuissupporters aan de andere kant van een wandje plexiglas wel gewoon mogen. Ook in tweede instantie en na het nodige interne overleg was het antwoord van Twente negatief maar na poging drie hebben de Tukkers toch toestemming gegeven om eten en drinken te nuttigen in het uitvak. Overigens hangt hier wel een voorwaarde aan en mocht men waarnemen dat er met etenswaar wordt gegooid dan zal de toestemming direct worden ingetrokken en gaat men weer bestellingen onderscheppen.

Bron: Ajaxlife

Related posts

18 Comments

  1. De Ajacied

   Zeker ja
   Maar ja ze hebben geld nodig die Tukkers,
   Nou ik zou er niets meer van hoeven hoor 😉

 1. hubert

  etenswaren zijn om op texeten niet om mee te gooien ook niet met iets anders gedraag he gewoon zoals
  het hoort dan is er totaal niets aan de hand

 2. slm020

  Gewoon lekker op eten en verziek het nou niet voor de rest van de supporters !! We mogen al niet meer naar Feyenooit & Ado ! Utecht hangt ook al aan een zijde draadje !! En als dit verziekt word kun je straks niet meer eten in het uitvak !! WZAWZDB 🙂

 3. fjonkman

  Misschien een idee om je gewoon te gedragen als een supporter en niet als een randdebiel die het weer eens voor de rest wil verzieken??

 4. Martin_FSide

  Omdat ze al het geld nu kunnen gebruiken staan ze het toch maar toe ??
  Want straks zijn we kapot, ik gun het ze van harte

Comments are closed.