Ruim 35.000 passe-partouts verkocht voor EL-duels Ajax

europa_league

Inmiddels zijn er ruim 35.000 passe-partouts verkocht voor de drie duels in de groepsfase van de Europa League. Donderdag 17 september om 19:00 uur staat de eerste wedstrijd in de Amsterdam ArenA op het programma tegen het Schotse Celtic. De losse kaartverkoop voor deze wedstrijd start donderdag om 9:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 20,50.

Vanwege de tegenstanders is het Ajax uitsluitend toegestaan om kaarten te verkopen aan supporters met een Club Card. Per Club Card kunnen er 2 kaarten worden gekocht.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

 1. Daanvw

  Als ze de prijzen op de lange zijde een beetje normaal houden moet dit toch wel het geval zijn lijkt mij… Ik heb hem uiteraard alweer binnen!

 2. SPHAFCA

  Schande dat het nog niet uitverkocht is.. Prachtige wedstrijden, maar onze “supporters” willen alleen naar Champions League wedstrijden ofzo. Blijf daar voortaan dan ook weg.

  1. Hidde99

   Het is nog niet uitverkocht omdat de losse kaarten pas vanaf donderdag in de verkoop gaan;)

 3. BobbyHaarms

  Tuurlijk ben ik erbij! Wil graag live getuige zijn van de opmars van de generatie die in de aankomende toekomst 1995 gaat doen verbleken 😉

  1. SPHAFCA

   Ik betaal 13,50 per kaartje, dat is zo goed als gratis en nee ik heb geen geweldig salaris. Maar het gaat erom, dat als het CL zou zijn, het allang was uitverkocht. Het zo dan ook veel duurder zijn.. Dus geld speelt niet echt een rol. Tuurlijk zijn er mensen die het zich niet kunnen veroorloven om (vaak) naar een voetbal wedstrijd te gaan, die moeten zich ook niet aangesproken voelen.

   1. AjaxBarcelona

    Het bericht gaat alleen over de pp verkoop. Straks heb je pp + losse verkoop. Zit het dus een stuk voller. Toch?

Comments are closed.