El Ghazi traint weer volledig mee, Dijks nog niet hersteld

0815ajax-willem2_elghazi

Anwar El Ghazi kon dinsdag voor de tweede dag op rij volledig meetrainen met de A-selectie. De rechtsbuiten meldde zich vorige week af bij Jong Oranje met knieklachten. De korte rustperiode heeft hem ogenschijnlijk goed gedaan. Hij oogde fit en lijkt op tijd hersteld voor de competitiewedstrijd van komend weekend.

Mitchell Dijks is nog niet hersteld van het scheurtje dat hij opliep in zijn linkerlies tijdens het duel tegen ADO Den Haag. In tegenstelling tot El Ghazi heeft de linksback langer nodig om te herstellen. Hoe lang hij nog nodig heeft voor zijn revalidatie is nog onduidelijk.

Bron: Ajax.nl

Related posts

23 Comments

 1. paulvos

  Goed dat hij er weer is, kan hij als topscorer er hopelijk weer 2 of meer inschieten tegen die tukkers.

 2. FdB=Ajax

  Deze jongen kan wel eens de revelatie van dit seizoen gaan worden. Gewoon lekker zo doorgaan en niet teveel gaan zoeken naar die goal. Gevaarlijk zijn, binnenom/buitenom en die goals komen vanzelf!

  1. FrankiC

   Eens. Wat ik vaak mis heeft hij wel: dat hij erop gebrand is voor de goal te zijn bij passes of voorzetten van links. (Bij Nl XI-tal zag je Narsingh bij perfecte voortzetten van links nog als een toeschouwer op zijn vleugel hangen. Ergerlijk.)

   1. SPHAFCA

    Enige nadeel is dat hij nauwelijks een man kan passeren en redelijk vaak voor eigen succes gaat. Zou hij niet in de spits kunnen spelen?

 3. FdB=Ajax

  Jammer van Dijks…
  Frank de Boer zei een paar weken geleden: We denken niet aan Urby. Hoe is dat nu, Frankie? Ik denk namelijk wel aan Urby!

  1. FrankiC

   Alweer eens FdB Ajax. Ik zie Emanuelson liever. Een kop kleiner weliswaar, maar een veel betere voetballer. Later een linie naar voren om Sinkgraven te vervangen…

   1. FdB=Ajax

    Precies, want Urby is eigenlijk een linkshalf.. Maar voor nu kan hij prima linksback spelen lijkt me

 4. I_AMSTERDAM

  pak je rust en niet te vroeg terugkomen. kijk maar naar robben we hebben jou nodig jochie Beterschap

 5. Rene1964

  En Sam toch ook FRAKIC? (Heerenveen) 🙂
  Nee, ik denk echt dat Emanuelson uitgerangeerd is. Helaas, dat wel. Anders werd hem echt wel een contract aangeboden. Ik denk toch echt dat E gewoon niet goed genoeg is voor de top. (Niet meer althans).

  1. FrankiC

   Goed om te horen dat mijn voorkeuren blijven hangen. Sam zou het elftal compleet maken. LB is dé zwakke positie gebleken.

  2. FrankiC

   Klopt René, ook Emanuelson wordt ouder. Het is de vraag of, en zo ja hoe groot zijn toegevoegde waarde is. Dat kunnen we nu moeilijk beoordelen en dat zal de reden zijn dat ze hem niet contracteren.

 6. toon61

  Ik had er geen grote pet van op , van het manneke , maar ik moet bekennen dat hij het steeds beter gaat doen tot nu toe dan , ik hoop dat hij die lijn vol kan houden .

 7. Lollo21

  Goed dat hij er weer bij is hopelijk is hij nog steeds ik vorm net als de laatste wedstrijden

 8. Didron

  Mooi dat Anwar er weer bij kan zijn, maar balen dat Mitchell nog niet hersteld is!
  Hoop op minimaal een doelpunt van Anwar en twee assists! Laat hem maar stralen!!

 9. -buitenkantje rechts-

  Ik vind hem een van de weinige spelers die het verschil kan maken.. Lekker doelgericht.

 10. Ramon1

  Ben zo benieuwd wat el ghazi gaat laten zien want hij kan alles met links rechts scoren met hoofd kan goed dribbelen heeft afstandsschot kan goede voorzet geven als die jongen verder groeit hebben we echt iets speciaals denk ik

 11. pietertje66

  absoluut waar buitenkantje rechts alleen die echte overtuiging in zijn actie mis ik vaak maar dat komt ook nog wel denk ik

Comments are closed.