Sigthorsson neemt tijdens Ajax – psv afscheid in Amsterdam Arena

sigthorsson

Kolbeinn Sigthorsson neemt op zondag 4 oktober afscheid van Ajax en het publiek tijdens de topper tegen psv. Sigthorsson vertrok afgelopen zomer naar het Franse Nantes. De IJslander kwam in 2011 over van AZ maar kon de hoge verwachtingen bij Ajax niet waarmaken en scoorde bij Ajax 35 doelpunten in 105 wedstrijden. Mede veel blessureleed hield Sigthorsson regelmatig aan de kant bij Ajax.

Bron: Twitter

Related posts

16 Comments

   1. De Ajacied

    Ja jongens beetje positiever over Sigi, hij heeft ook hele goeie dingen voor Ajax gedaan dat mogen en moeten we niet vergeten !!!
    Mooi dat hij dan afscheid krijgt. En hopelijk met een mooie overwinning tot besluit

 1. Spankonovic

  Prima. Is die jongen ook wel gegund. Werkte altijd hard voor het team, klaagde nooit. Het ga je goed Siggi!

 2. bobin

  Hoop dat ze het in de rust doen. Vorig jaar hadden we na de wedstrijd het afscheid van Siem en toen was de hele arena na de 1-3 nederlaag al leeg

  1. SPHAFCA

   Zo ja echt he.. Heb nog filmpjes van zijn afscheid gemaakt. Ik was 1 van de weinige die er nog stond..

 3. SPHAFCA

  Misschien niet de beste spits die we hebben gehad, maar hij is zeker belangrijk geweest, met name tegen PSV en Feyenoord. Je hoorde hem ook nooit klagen als hij is niet speelde. Het was ook niet mijn favoriete speler en ben blij dat Milik nu op zijn plek staat (al is dat ook niet alles) maar ik gun Siggi een geweldig afscheid, dat verdiend hij.

 4. slm020

  Zo hoort het ook !! Volgens mij zijn de supporters de belangrijke goals vergeten van Kolbein en zijn ze in het negatieve spel blijven hangen !! Ik zal staan en klappen voor je tijdens de afscheid !! Het gaat je goed 😉

 5. Jughead

  Het ga je goed Kolbeinn bij Nantes en ook bij het Ijslandse elftal dat terecht naar het EK in Frankrijk gaat.

 6. Didron

  Nooit aan het zeuren, maar wel altijd keihard werken! Vooral tegen 010 & 040 belangrijk! Het is hem gegund!

Comments are closed.