Ajax contracteert Francesco Antonucci

FrancescoAntonucci0505

Ajax heeft met Francesco Antonucci overeenstemming bereikt over een contract tot 2018. De inmiddels 16-jarige jeugdinternational is afkomstig van RSC Anderlecht. De Belgische jongeling heeft Italiaande roots, is tweebenig en kan ook uit de voeten als schaduwspits en rechtsbuiten. Ajax en Antonucci kwamen al eerder tot overeenstemming maar de speler mocht pas op zijn zestiende een profcontract tekenen, en dat is nu dus gebeurd.

De vader van het supertalent looft de opleiding bij Ajax: ‘We wilden het beste voor Franco en in dit geval bleek dat Ajax te zijn. Bij Ajax kan Franco bijvoorbeeld met een speciaal ingericht programma studeren in het trainingscomplex. Samen met FC Barcelona heeft Ajax de beste Europese trainingsfaciliteiten’. Anderlecht is niet erg gecharmeerd over de gang van zaken want Ajax was al ver voor de zestiende verjaardag van Francesco aan het polsen.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

34 Comments

  1. De Ajacied

   Helemaal met jou woorden eens, had Odegaard ook maar zo’n verstandige vader gehad, toch?

 1. BobbyHaarms

  Eindelijk een middenvelder! Succes makker, gelukkig heb je een hele verstandige vader en bij ons zit je goed

  1. antonajax

   Weer eentje idd. Maar gezien z’n leeftijd kan hij na de generatie Nouri, Vd beek en Frenkie de jong vol aan de bak. Denk dat er van dit drietal dan al wel 2 zijn doorverkocht. Lange termijnvisie denk ik in dit geval..?

    1. dickst14

     beter te veel dan te weinig goede voetballers. en altijd maar afwachten wie de juiste mentaliteit hebben om door te gaan.

 2. Martin_FSide

  Succes kerel vanaf nu mag je jezelf ajacied noemen!!! En we hopen dat je ons veel moois gaat brengen in de toekomst ?

 3. toon61

  Leuk maar weer een middenvelder , daar kunnen we drie elftallen mee vullen zo veel er rond lopen , haal maar spitsen en verdedigers .
  En koop betere spelers , wat er nu allemaal loopt daar kom je echt niet mee in de cl en de el ook nie

 4. Velibor

  Als ie net zo kan voetballen als zen naam klinkt dan zit ik al te wachten hoe zen naam klinkt in de arena na het maken van vast een fantastisch doelpunt !! Alleen die naam al ,geweldig haha! En ja ik hou ook van Mafiafilms!

 5. AjaxBarcelona

  Schaduwspits en rechtsbuiten en dan hier alleen middenvelder noemen. Snap dat niet goed, volgens mij dus gewoon multi inzetbaar.

 6. -buitenkantje rechts-

  We zullen het zien.. Te vaak worden jonkies al te vroeg opgehemeld.. Waar zijn de tijden dat de jonkies eerst de schoenen moesten poetsen van de basisspelers.. Jochies van 14/15/16 worden nu al in de watten gelegd.. Behandeld als gearriveerde sterren terwijl ze in principe nog niks hebben laten zien..

 7. PvL020

  Welkom bij ons aller Ajax en heel veel succes gewend. We zijn de laatste jaren verwens met de Belgen

Comments are closed.