There are no ads, please add some


Vd Vaart: ”Ajax kwam iets te vroeg, laten we het daar maar op houden”

0602vandervaart

Rafael van der Vaart leek afgelopen zomer terug te keren naar zijn grote liefde Ajax. Maar een transfer bleef uit. Waarom wil hij niet zeggen. Van der Vaart (32) tekende uiteindelijk een contract bij de Spaanse promovendus Real Betis.

”Ik weet zelf ook heel goed wat ik in het verleden heb gezegd, dat ik ooit zou terugkeren bij Ajax. Dat zijn de bekende beloftes. Maar ik had daar deze zomer best wel oren naar’. ‘Voor de rest vind ik het niet nodig om in detail te treden, hoezeer daar tegenwoordig ook behoefte aan is. Je bent met elkaar in gesprek en komt er niet uit. Klaar. Maar dan voel ik me vervolgens niet geroepen om te vertellen wat er mis is gegaan”, ‘, aldus Van der Vaart in een interview met ELF Voetbal Magazine.

”Al was het alleen maar uit respect voor een club, die mij alles heeft gegeven”, voegt Van der Vaart, die blijft hopen op een comeback in Oranje, daar aan toe. ”Ik blijf graag netjes, Ajax kwam deze zomer net iets te vroeg, laten we het daar maar op houden.”

Bron: ELFVoetbal


Gerelateerde posts

47 reacties

   1. AjaxKat

    Ja, met andere woorden: ik kon de aanbieding van Ajax als troef achter de hand houden om elders een betere deal te regelen.

   2. Rene1964

    Hij is gewoon te vaak geblesseerd en absoluut niet goed genoeg meer. Ook van mij hoeft hij niet terug te komen. De meesten willen terugkeren om zodoende trainer te kunnen worden later. Het geld vliegt er immers uit met die voetbalvrouwen.

   1. De Ajacied

    Hopelijk kom jij volgende keer te laat,
    Want wij hoeven jou niet meer, geldwolf dat je bent

 1. Vak126

  Tuurlijk, je kijkt maar effe. Is in z’n huidige vorm niet eens uitblinkend bij een club als ADO.

 2. Rvdt020

  Blijf maar weg hoor, met de middenvelders die we nu hebben gaat het wel lukken hoor zonder jou ??

  1. Litmanen

   tuurlijk, op het randje de poule gehaald van de EL, beetje meer ervaring had geen kwaad gekend.
   Nu hebben we ervaring op de bank, maar ja, het mocht niks kosten….

 3. Debesteajaciedvandewereld

  Eerst bieden ze 1jaar voetbal daarna jeugdtrainer dan wil van der vaart 2jaar voetbal en daarna trainer en dan bieden ze dat en dan zegt hij nee

 4. FrankiC

  Van der Vaart op 10 had echt niet misstaan in dit team hoor, maar ik schijn zo ongeveer de enige te zijn. Daardoor wijzigt mijn mening allerminst. Hij mag toch gewoon kiezen voor 2x zoveel geld, familie om de hoek en zon. Wat zouden jullie doen? Nu zitten we met een held (Johnny H.) op de bank.

  1. Velibor

   In goeie doen wel FranciC maar hij is erg blessuregevoelig dus daar kun je niet meer je team op afstemmen volgens mij,erg jammer maar we kwamen te vroeg zei hij haha klein beetje overschatting is dat natuurlijk ook wel .

 5. Slingertje.

  Lul er niet omheen en zeg gewoon dat je nog even wilde cashen bij Real Betis Sevilla.

 6. Joeguh9

  Grote liefde Ajax?? Laat me niet lachen! De volgende halte voor jou is waarschijnlijk de zandbak!

 7. PvL020

  Ik begrijp de reacties wel, wat dat zegt je supporters hart en hoop je dat hij terugkomt en als het dan niet gebeurt ligt het aan vd Vaart omdat hij voor geld zou kiezen. Ik zou hem daar gelijk in geven maar we lezen hier allemaal een ding niet goed, hij zegt namelijk “we waren in gesprek maar kwamen er niet uit.” Wie zegt hier dat het aan vd Vaart ligt? Wie zegt dat hij teveel geld vraagt? Ligt het misschien aan wat Ajax hem biedt? Misschien is hij WEL zo slim geweest om te zeggen “sorry maar ik wil nog wel ballen en niet de bank warm houden” en misschien omdat hij dat zegt koos hij voor Sevilla……. Maar dat zeg ik, misschien he….. Kortom we weten het niet precies, maar branden hem wel af…… Jammer. Maar Rafaël als het niet gaat, gaaf het niet en aan wie het ligt doet er niet toe. Ik vind het jammer maar snap het wel. Succes en hoop dat je nog veel aan spelen toekomt.

 8. Ramon1

  Tja vond hem echt een geweldige voetballer bij ajax Madrid tottenham ad en toe en eerste periode HSV maar als die terug zou komen hij is gewoon niet fit meer maar natuurlijk kan die nog steeds fantastische passjes geven enzo mja in het moderne voetbal moet je super fit zijn

  1. Rene1964

   Heeft ie ook bij Tottenham gespeeld Ramon? Wist ik niet eens!? Wss weinig indruk gemaakt daar dan …

 9. Valentino

  Precies op tijd dus, zijn we mooi vanaf gekomen. Je moet er toch niet aan denken dat deze drama voetballer bij Ajax had gelopen.

 10. fjonkman

  Deze drama voetballer heeft ons bij Ajax anders wel ontiegelijk mooie momenten gegeven en een karrevracht aan prachtige goals. Of je het nou wel of niet leuk vindt, hij verdient zeer zeker ons respect, nog steeds!!

   1. fjonkman

    Het was sarcastisch bedoeld richting Valentino, ik vond en vind hem geen drama voetballer PvL020

 11. Heldenzoon

  Heerlijke voetballer….. Hakje feyenoord. Mooiste moment was het eerste moment in de eerste thuiswedstrijd voor Ajax 1; vrije trap Ajax en de debutant eiste gewoon de bal op. ‘Ik ben Raffie, ik neem hem’

Reageren is niet mogelijk.