Twente verbiedt opnieuw eten en drinken in uitvak

twente-ajax_logo

Ajax brengt zaterdag een bezoek aan FC Twente. Het uitvak is uitverkocht. De bezoekers mogen op de tribune alleen niet eten en drinken. Twente wil niet dat uitsupporters eten en drinken op de tribune. Dit komt omdat het uitvak zich bevindt op de tweede ring en voor je het weet, wordt er eten gegooid naar de eerste ring. Nooit door Ajacieden natuurlijk.

Eten en drinken moet genuttigd worden op de omloop. Dit zorgde vorig jaar voor het nodige onbegrip, omdat veel Ajacieden nietsvermoedend met hun bestelling terugliepen richting tribune om te worden tegengehouden door een beveiliger. Ajax en de Supportersvereniging Ajax hebben tijdens het vooroverleg hun ongenoegen geuit over deze gang van zaken. Dit heeft niets opgeleverd. Na het vooroverleg is door Ajax en de SV Ajax nogmaals het verzoek bij Twente neergelegd om te mogen eten en drinken op het vak, iets wat de thuissupporters aan de andere kant van een wandje plexiglas wel gewoon mogen. Ook in tweede instantie en na het nodige interne overleg was het antwoord van Twente negatief.

Bron: AjaxLife

Related posts

29 Comments

    1. De Ajacied

     Ja wat een drollen zijn die gasten daar, boycotten die handel en nix kopen bij die tukkers, toch?

 1. Remco425

  Wat een oplossing! Dat kan je toch niet maken! Ik zeg helemaal niks kopen! Lopen ze weer duizenden aan inkomsten mis. Geld dat juist zij goed kunnen gebruiken.

 2. Vakje129

  Gewoon als uitsupporters niet naar Das kampf afreizen en ze lekker met de kaarten laten stikken ,gaat toch al goed daar???

 3. Ram88

  Nou is toch best begrijpelijk eten is ook niet om mee te gooien er zijn zat kinderen die niet te eten hebben

 4. Joep

  Afgelopen jaar was er ook gezeik hierover. Wil je met je broodje en drinken het vak op. Staat er een beveiliger die je tegenhoud. Wij hebben kaarten. Opvreten die mep Duitsers. Ik zeg 0-3.

 5. Slingertje.

  Als ik zo naar de omvang van de gemiddelde Ajaxfan kijk gooien die hun eten niet weg hahaha.

 6. Widi

  Ik kom zelden op een uit-vak. En ik beschuldig niemand van dit forum ervan dat hij of zij eten naar beneden gooit. Maar het is toch triest dat er kennelijk mensen zijn die wel eten naar beneden gooien. En dus is zo’n maatregel kennelijk nodig.

  1. FdB=Ajax

   Inderdaad, helaas maar waar. Ik zou daar ook niet lekker onder zitten met de kans dat je een beker bier in je nek krijgt.

 7. Geroldkohlen

  denken ze ons daar nou echt mee een hak te zetten! triest maar goed dan maar geen eten of drinken mee ,maar we gaan wel weg met 3 punten!

 8. Martin_FSide

  Dit is wel echt een domme actie!!! man man man ik dacht dat ze wel wat geld konden gebruiken maargoed. Laat die tukkers maar lekker failliet gaan. Ik adviseer alle Ajacieden die zondag hier naar toe gaan om niks daar te kopen!!!

Comments are closed.