Kans op speeltijd stijgt voor Riedewald

0509riedewaldoranje

Jairo Riedewald lijkt kans te maken op speeltijd in het Nederlands Elftal dat het zondag gaat opnemen tegen Turkije. Riedewald zat tegen IJsland de volle negentig minuten op de bank maar zag tevens Martins Indi met een rode kaart vertrekken waardoor hij is geschorst voor de wedstrijd van aanstaande zondag. Toch rekent Riedewald zich nog niet rijk. ´Ik zie het wel, reken me in elk geval nog niet rijk´, zei de linksbenige centrale verdediger, die voor spek en bonen is meegenomen als Danny Blind geen beroep op hem doet. ´Tegen IJsland koos de trainer voor Jeffrey Bruma en die heeft het uitstekend ingevuld, denk ik´, was Riedewald in elk geval complimenteus over zijn collega.

Bron:  De Telegraaf
Foto: Proshots

Related posts

74 Comments

 1. PvL020

  Schat Riedewald hoger in dan Bruma. En hij had beter Sigi kunnen bespelen want hij weet precies hoe Sigi is. Overigens wel slim gespeeld van Sigi als ik zijn commentaar las op de SVA site

     1. HURBIE

      al zou ik teleurgesteld wezen als hij niet word opgesteld ,niet getreurd er komen nog wedstrijden genoeg voor hem

 2. Didron

  Professionele reactie van Jairo. Ben benieuwd wie gekozen zal worden, hij of Bruma. Persoonlijk hoop ik Jairo, maar het is wel een heel belangrijke interland, dus ben ik bang dat het Bruma gaat worden. Die viel trouwens goed in… Maar zou sowieso mooi zijn dat Jairo mag debuteren!

    1. Charka53

     en op rechts Tete kan hij ervaring opdoen want het is toch een gelopen zaak met het Nederlands elftal jammer maar helaas

  1. PvL020

   Professioneel misschien, maar dat is gewoon de mediatraining. Niemand zal slecht praten over een andere speler, dat zou niet goed zijn voor de sfeer.

  2. Velibor

   Ja want bruma kijkt altijd eerst wat een ander doet en grijpt dan zelf pas in dus altijd een fractie te laat of later dus geef mij maar Jairo,snel en wendbaar en met diepgang.

  3. Rene1964

   Bruma vind ik een verschrikking. Het zegt genoeg over het NL dat hij überhaupt bij de selectie zit.

 3. LeroyT

  Kan nooit slechter zijn dan indi!!! Wat een drama voetballer is dat zeg. Maar die Bruma hoort er ook heel niet bij

  1. BobbyHaarms

   Prutsers eerste klas zitten erbij. Vd Wiel zwak, Indi die het niveau niet aankan, v Persie die al toernooien lang geen enkele indruk meer maakt, een verdediging waar menig B-land bij vlagen doorheen wandelt..er zal nog veel moeten gebeuren om ons land weer op de kaart te krijgen tussen de toplanden want het niveau holt maar achteruit momenteel..

  2. dickst14

   martins indi is inderdaad verschrikkelijk. kan niet voetballen en ook niet verdedigen met ruimte in zijn rug. hij kan daar niks aan doen. wie steld zo iemand op.he?????

 4. AjaxBarcelona

  Waarom staat er die negatieve toonzetting in dat Telegraaf stuk: als hij niet speelt zat hij er voor spek en bonen bij. Wat een gelul, alsof iedereen speelt en nog belangrijker, de ervaring die de jongen op doet. Het is een hele belevenis. In een andere omgeving, andere spelers en de erkenning van je prestatie. Zulke journalisten miet je gewoon kielhalen en vergeten omhoog te halen.

 5. stylo1984

  Klaasen speelde niet al te best, riedewald is een leuke speler maar net als de rest van de achterhoede niet hoed genoeg voor Nederlands elftal…. Tete verdiend zeker een plek op linksback

 6. Rene1964

  Vd Wiel, Bruma, Martins Indy …. dat is toch echt niet NL elftal waardig! Geen wonder dat we het tegen elke ploeg moeilijk hebben. Iedereen kan van ons winnen, en doet dat dan ook! Pffffff

 7. stylo1984

  Robben is een belangrijke schakel ondanks dat ie snel geblesseerd is… Van persie niks aan maar om nou te zeggen dat Ajax achterhoede daar moet staan… Alleen tete en evt dijks als ie niet geblesseerd zou zijn

  1. Mijn Club

   Lijkt me echt onzin. Halve international, geen basis speler bij een voor hun nietige club !

 8. Geroldkohlen

  dit is gewoon echt slecht!!!! dit word de kortste bondscoach carriere ooit hoop ik! blind zet narsingh in de basis terwijl je lens en promes die in vorm zijn op de bank hebt zitten! vd wiel snap ik ook niet want als je riedewald kan laten spelen dan kan je toch al helemaal tete laten spelen! en dan nog van prutsie ipv hunter!

  1. Velibor

   Hoezo geen EK natuurlijk wel , alleen wij doen niet mee denk ik en das maar goed ook want als je vd Turken al verliest dat geeft toch minimaal te denken zou ik zeggen, nou nog uit de EU zou ik zeggen haha!

  1. Rene1964

   Oei. Enige voordeel is dat de grote clubs onze spelers met rust gaan laten, omdat er niemand op een groot podium gaat spelen. Ieder nadeel hen z’n voordeel toch?!

 9. Velibor

  Lichtpunt was Riedewald,wat speelt die jongen toch rustig aan de bal in vergelijking met die Bruna .

Comments are closed.