Jong Oranje wint wel met scorende Bazoer

0409bazoer-jongoranje

Na de flater van het Nederlands Elftal afgelopen donderdag tegen IJsland was het op vrijdag de beurt aan Jong Oranje in de strijd om kwalificatie voor het EK. De ploeg van Fred Grim speelde in de Adelaarshorst in Deventer tegen Jong Cyprus en won de wedstrijd met 4-0. Riechedly Bazoer scoorde acht minuten na rust de 3-0 met een mooi strak schot in de verre hoek. Aankomende dinsdag gaat Jong Oranje op bezoek bij Jong Turkije.

Opstelling Jong Oranje: Van der Hart; Hateboer, Van Beek, Rekik, Aké (87. Brenet); Hendrix, Bazoer, Vilhena (70. Haye); Boëtius, Janssen, Kishna (74. Tannane)

Bron: Ajax.nl
Foto: Proshots

Related posts

21 Comments

   1. FrankiC

    Geen zorgen, het Grote Oranje plaatst zich heus wel. Het heeft nu genoeg tegen gezeten. Ze houden de Turken (moeilijker programma) achter zich en rekenen vervolgens af met een voetbaldwerg Israël, Noorwegen, Schotland, Slovenië. In de zomer zijn Robben, Strootman, Vlaar van de partij en doen serieus mee.

    1. Rene1964

     Vergeet het maar. Van de Turken gaan ze ook niet winnen. Ik was vanochtend op de sportschool en helemaal niemand gaat kijken. Wel een teken aan de wand. Ik kijk overigens ook niet. Met een goede film is mijn avond (en nachtrust) beter besteed.

     1. AjaxBarcelona

      Dan heb je een stille sportschool. Een voetbalsupporter kijkt naar het Nederlands elftal als hij thuis is. In goede en slechte tijden, net als bij Ajax. Ik wed dat je wel kijkt als ze zich onverhoopt plaatsen voor de eind ronde.

 1. Ramon1

  Volgens mij past bazoer makkelijk in het grote oranje mja dan gaat iedereen helemaal zeuren over teveel ajacieden

 2. War

  Tja, we zijn tegenwoordig al blij en trots als we van Cyprus winnen, hoever kunnen we nog zakken.

 3. joppie

  riedewald doet zo iets stoms niet zoals martins indi deed. beter had riedewald ipv martins indi in de basis gestaan

 4. Joep

  Bazoer gaat een grote carrière tegemoet. Mochten wij ons plaatsen voor het EK. Verwacht ik dat hij meegaat naar het EK

 5. LeroyT

  Wat een voetbal bij dat jong oranje. Alles 1,2x raken kunnen ze in de Nederlandse competitie is een voorbeeld aan nemen. Want als je dus spelers pak van allerlei soorten clubs. Dan kan het allemaal wel toch raar.

Comments are closed.