De Boer verwacht snel nieuwe algemeen directeur bij Ajax

0722saintetienne_deboer_vds

Frank de Boer verwacht dat er zeer snel een nieuwe algemeen directeur gepresenteerd gaat worden bij Ajax. Na het ontslag van Michael Kinsbergen is de club al maanden zoekende naar een opvolger. ‘Volgens mij zullen we binnen een paar dagen weten wie het is, maar ik ben niet degene die dat hoeft te zeggen. Er zal snel een oplossing komen en waarschijnlijk kennen jullie hem wel’, aldus De Boer tegenover Quote. Edwin van der Sar zal het in ieder geval niet worden. De oud-doelman was een tijdje in beeld om de functie te gaan bekleden maar heeft daar zelf van afgezien.

Bron: Quote

Related posts

57 Comments

 1. FrankiC

  Net als met nieuwe spelers moet het iemand zijn die er meteen staat en (beleids)taken uitvoert. Even geen ex-voetballer zonder bestuurservaring en met koud watervrees. Van der Sar, die er nog niet klaar voor is (?!?), ziet Roger van Boxtel niet zitten en Van Boxtel was geen voorstander van kamp Cruijff. Ik hoop daarom op een ervaren man als Leo van Wijk. Rust in de tent.

 2. fantommie2

  Ben benieuwd. Is hoog tijd met al dat gezeik. Zo moeilijk is het niet om de boel te sussen. Zet Marc, Frank, Wim in 1 ruimte, zeg dat ze elkaar de hand schudden en dat jij voortaan de knopen door hakt bij meningsverschillen. Klaar.

  1. Mijn Club

   Zolang het maar geen egotripper of narcist is, vind ik het prima. Hij zal financieel goed onderlegd moeten zijn en niet pro- of anti Cruijff.

   1. Ajax nr 1

    Precies Mijn club het moet iemand zijn die er voor de voetbalclub AJAX is en niet voor andere of zichzelf.

 3. SPHAFCA

  Wat doe van der Sar eigenlijk nog bij Ajax? Was een soort assistent van Kingsbergen en nu zou hij het over kunnen nemen maar durft ie niet? Kan die niet gewoon keepers trainer ofzo worden ipv een beetje uit ze neus vreten in een kantoortje?

   1. SPHAFCA

    Waar spreekt hij dan eigenlijk? Die ene keer met de bekerfinale toen de supporters zich ‘misdroegen’. Geef mij zo een baan met zo een salaris ?

   2. Litmanen

    voor dat geld hou ik iedereen nog droog ook.
    Grote mond maar er komt geen bruikbaar woord uit!

  1. Mijn Club

   Vd Sar haalt de sponsoren en contracten binnen. En zal daarnaar nog wel het eea aan PR doen.

     1. PvL020

      Nee hoor, denk hij valt niet bij je. Maar misschien zie ik Edje nog bij Foreholte dan kan ik het gelijk vragen ??

   1. Mijn Club

    Haha 🙂
    Ik stuur mijn CV ook op. Doe dat stiekem op een dubbele functie: als algemeen directeur en co trainer. Kan ik wat adviezen geven aan de Boer. Altijd handig.

   1. Heldenzoon

    Salaris en Secundaire voorwaarde fase nu… Ik wil geen Mercedes, kan een dealbreaker worden

 4. Heldenzoon

  Ik krijg geen supporters steun. Logo en 3 strepen Adidas – mij maakt het allemaal niet uit. Terug naar De Meer ook niet….

 5. Heldenzoon

  Ik wil dat de muziek in het stadion weer aangeboden zal worden door Disco Willy Alberti, dat TDK hoofdsponsor gaat worden en dat de niet te zuipen koffie onder vak O alleen in oud geld (1 gulden en een kwartje) betaald kan worden.

  Ik ga Algemeen Directeur worden….

Comments are closed.