Ajax legt talent De Ligt tot 2018 vast

0525matthijs_de_ligt

Matthijs De Ligt heeft vrijdagochtend een meerjarig contract getekend bij Ajax. De jonge verdediger komt momenteel uit in Ajax A1 en speelde al enkele wedstrijden in Oranje onder 17. 

‘Matthijs is wat ik noem een moderne centrale verdediger’, reageert hoofd opleidingen Wim Jonk. ‘Hij is groot en sterk en is bovendien ook een complete speler. Hij is tweebenig, heeft een prima passing en kan het overzicht behouden. Hij heeft van nature een goede uitstraling, een echt winnaarstype met een goede focus. Het is aan hem om zich nu verder door te omwikkelen zodat hij een heuse leider wordt die zijn positieve instelling ook aan zijn medespelers kan overdragen.”De Ligt zelf laat weten beretrots te zijn op zijn eerste contract bij Ajax. ‘Ik heb lang in de Ajax jeugd gespeeld. Nu teken ik op mijn zestiende een contract en echt, er is echt niets mooier dan dat’.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

40 Comments

  1. Moob

   Er is altijd wel iemand in een topic die een stomme vraag moet stellen. Hoe moeten wij nou weten wat er met jouw app aan de hand is?

   1. Didron

    Ik hoor van meerderen de afgelopen week dat er app problemen zijn. Vandaar mijn post om te kijken of iemand ook problemen had! Dus doe niet bijdehand en reageer dan niet!!!

    1. Oosterse Ajacied

     @didton op iOS krijg ik laatste tijd regelmatig een Time out melding van de server en worden artikelen niet geladen.

   2. AjaxBarcelona

    Jij hebt dus nergens last van Moob. Misschien handig als je dan aangeeft wat jij doet. App of site, telefoon of ipad e.d. Elkaar helpen heet zoiets ipv stupide reageren.

     1. AjaxBarcelona

      Ik hier op ipad/tablet en de app en ook heel veel storingen. Bij de S5 vind ik storing trouwens niet zo gek als je bedenkt waar S5 voor staat: “gestoord” 🙂

 1. Didron

  Mooi voor de Ligt! Snap dat hij trots is! Hoop dat hij ons in de (nabije) toekomst trots maakt!!

 2. toon61

  Natuurlijk ben je trots als je zoiets bereikt , nu nog naar het eerste toe werken , en dan hoop ik dat je het goed doet , en het belangrijkste , lang blijft

 3. Mijn Club

  Groot en sterk, tweebenig. Kijk, dat hoor ik nou graag. Ik hoop dat Ajax uiteindelijk gaat naar voornamelijk grote en sterke (technisch begaafde) spelers, zodat je het jezelf ook internationaal wat gemakkelijker kunt maken.

 4. toonvs

  Ik hoop dat hij kan verdedigen. En niet een speler die alleen breed en terug kan spelen en zijn vent kan uitschakelen.

 5. JCruijff

  Ik voorspel je hij kan de tweede Ronald Koeman worden. Alleen nog completer want twee benig

 6. Ricky_4

  heel leuk hoor dit! Ik hoop dat die jongen het hartstikke goee doet bij ajax, maar ik zag ook liever dat ajax Emanuelson een contract aanbood dan 300 jeugdspelers!

 7. Zlatan

  Elke keer wat , geef je antwoord , komt het helemaal onderop te staan , bij een heel andere vraag

Comments are closed.