Dijks brak zijn neus tegen Rapid Wien

0729RapidWien-Ajax_Dijks

Mitchell Dijks brak tijdens de heenwedstrijd tegen Rapid Wien zijn neus, zo laat de verdediger weten in een interview met 1900 Magazine. Ook zijn passie voor yoga komt ter sprake. Iets waar hij zich niet voor schaamt.

‘Grappig was het dat mijn yoga-lerares me appte na de wedstrijd tegen Rapid Wien. Ze zei me dat ik veel te weinig door mijn neus ademde. Dat had ze op tv gezien. We moesten echt weer een paar sessies plannen, vond ze. Niet gek trouwens, ik had die wedstrijd namelijk mijn neus gebroken, ademhalen was sowieso moeilijk tijdens dat duel’, aldus Dijks.

De teruggekeerde Ajacied schaamt zich er niet voor dat hij aan yoga doet. ‘Er komen nu juist veel voetballers naar me toe die vragen bij wie ik het precies doe en hoe vaak. Ik dacht van: het komt vast een keer uit dat ik yoga doe, ik kan er maar beter gewoon over vertellen. Ik heb er baat bij Het geeft rust en ik leer mijn lichaam er beter door kennen. Je legt je telefoon weg, alleen dat geeft al rust. Ik ben niet meer zo stijf als eerst. Vroeger kwam ik na een wedstrijd de trap niet meer op, nu ben ik veel flexibeler. En nee, het is heus niet met alleen maar huisvrouwen’.

Afgelopen zondag tijdens de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag viel Dijks uit met een liesblessure. Het is nog onbekend hoe lang hij buitenspel staat.

Bron: 1900 Magazine

Related posts

25 Comments

 1. BobbyHaarms

  Jongen je yogaat maar een end heen. Het legt je geen windeieren dus blijf maar lekker zweven tussen die wolken je bent een topper

 2. Geroldkohlen

  dijksie je hoeft er niet voor te schamen, er zijn voetballers die aan ballet en turnen doen om balans coordinatie en ook flexibiliteit te verbeteren, dus dat je yoga doet is niet vreemd! ga lekker door waar je mee bezig bent!

   1. SPHAFCA

    Hij kan nog niet eens normaal rennen zonder dat het lijkt dat hij z’n benen breekt. Ik kan trouwens mijn benen in mn nek leggen. ?

Comments are closed.