Al ruim 25.000 passe-partouts EL verkocht

europa_league

Afgelopen week is de voorverkoop van passe-partouts voor de groepsfase van de Europa League begonnen en na een halve week verkoop zijn ruim 25.000 kaarten verkocht, zo Dat meldt Ajax. Het is nog tot en met 9 september mogelijk om een passe-partout te kopen. De volgende dag begint om 9.00 uur de verkoop van losse kaarten. Ajax speelt achtereenvolgens tegen Celtic (17 september), Fenerbahçe (5 november) en Molde FK (10 december). Je kunt op dit moment twee kaarten per clubcard kopen. En dat zal de hele kaartverkoopperiode ook zo blijven. Het is nog niet bekend welke vakken in de losse verkoop gaan.

Bron: Ajax.nl

Related posts

31 Comments

 1. Didron

  Helaas kan ik i.v.m. mijn werk niet alle dagen… Dan maar losse kaarten! Maar CHAPEAU voor de al 25.000!!! Goede zaak!! Ajax Goden, super Joden!!!

 2. AfcaMikey

  heb al kaarten gekocht gelijk toen om 6 uur dat hij online kwam voor seizoenskaart houders ^^

   1. AfcaMikey

    ja echt he! maar veel is al uitverkocht! mede door de leuke tegenstanders met een goede naam!

    1. SPHAFCA

     Ja gelukkig maar, in de competitie zie ik al veel te vaak lege gaten op de tribunes helaas.. Hopen dat het helemaal uitverkocht raakt voor de Europa League en er maar het beste van maken! Om nou te blijven zeiken dat we geen CL hebben gehaald helpt ook niet.

     1. PvL020

      Zo daar ben ik het helemaal mee eens SPHAFCA! Door niet te komen steun je onze spelers helemaal niet!!

 3. AFCA my World

  Heb mijn kaarten ook,terwijl ik er eigenlijk niet naartoe wilde,mijn dochter heeft me overgehaald !

 4. pietprecies

  Ppt ook gehaald, geen geld 45 euro voor 3 mooie wedstrijden! Compliment ook aan Ajax voor de prijsstelling, mag ook wel eens gezegd worden!

  1. AFCA my World

   Het zomaar Barca,Bay M of Man U en nog andere grote namen kunnen zijn als Frankie maar ervaring gebruikt had !

   1. PvL020

    En dan lig je er weer heel snel uit, nu heb je meer kansen dan weg getikt te worden door de rijke clubs!!!

 5. AfcaMikey

  zou vet zijn als we met het hele stadion een dikke actie doen,, al is het maar met A4 papiertjes wit rood wit maken dan heb je al iets vets

 6. toon61

  45 euro is niet duur natuurlijk , het word eens tijd dat ze europees een paar wetstrijden gaan winnen met fansoenlijk voetbal , en niet dat angsthazen voetbal .

  1. Toom61

   You’re just saying something because you want to say something but at the end your’re saying nothing at all. That that may be said.

Comments are closed.