Boilesen verlaat trainingskamp, volgens bond vanwege blessure

0206ajax-az_boilesen

Nicolai Boilesen is, ondanks dat hij mag en wil vertrekken, nog steeds Ajacied. De Nederlandse transfermarkt is gesloten maar in Engeland, Schotland, Turkije en Oekraïne sluiten de transferwindows dinsdagavond pas. De Portugese transfermarkt sluit zelfs pas eind september. Ook de transfermarkten van Israël, Roemenië en Finland sluiten later, al is de kans klein dat Boilesen in die competitie aan de slag wil gaan. Boilesen heeft het trainingskamp van de Deense nationale ploeg dinsdagochtend verlaten, zo meldt de Deense voetbalbond via Twitter. Niet voor transferbesprekingen maar de Deense verdediger zou een blessure hebben opgelopen, aldus de voetbalbond. De 23-jarige verdediger kampt al jaren met kwetsbare hamstrings.

Related posts

45 Comments

 1. Rene1964

  WTF … a l w e e r !!!! Ik dacht trouwens sowieso al dat ie geblesseerd was. Wat een verliespost is dit! Die raak je aan de straatstenen niet kwijt! Helaas.

  1. AfcaMikey

   zelfs al speelt hij al 2 maanden niet is hij bij de 1e training gebleseerd drama zeg maja in denemarken missen ze hem ook niet

  1. BobbyHaarms

   Zal me niks verbazen als ie echt geblesseerd is. Laten we maar hopen dat er een andere reden is, toch? Schande dat hij nog de naam Ajacied mag dragen..

   1. Mijn Club

    Tja, maar als je nu eenmaal blessuregevoelig bent, kun je daar als speler ook niet zoveel aan doen. Strootman is ook constant geblesseerd, Fischer een hele tijd, ga zo maar door.

    1. BobbyHaarms

     Dat klopt, maar die spelers slaan zich niet op de borst omdat ze zichzelf zo geweldig vinden. Boilesen doet dat wel en volkomen ten onrechte na zo’n dramaseizoen

  2. Jonathafca

   @rene1964 ik denk dat een club uit 010 maar al te graag er iets voor over heeft om een “(ex-)Ajacied” over te nemen.. maar dat wens je niemand.. ook niet Nicolaï

 2. Sonsee

  Dure bankzitter die van glas is en een rijke fantasie heeft. Laten we hopen dat hij gauw wat anders vind

 3. woody79

  laten we hopen dat ie naar villa moet om te tekenen. als ie maar zn polsen niet blesseerd dan

 4. Didron

  Zal me niks verbazen als hij vandaag een contract in Engeland tekenen zal, en daarom het trainingskamp verlaten heeft!!

  1. Nick1234

   precies! of Portugal, Rusland of waar de markt ook nog steeds open is. zolang die maar weg gaat

 5. Didron

  OFF TOPIC! Ik lees net dat er beweerd word dat Real de papieren aangaande de transfer van de Gea 28 minuten te laat heeft ingeleverd en dat de deal dus definitief van de baan zou zijn! Laten we maar hopen dat dit waar is en dat Jasper dus niet weg zal gaan!!

  1. FrankiC

   Soap. Ik begreep dat de FIFA, die alle internationale transfers moet goedkeuren, zich erover gaat buigen na bezwaar van Real. ManU zou kunnen bewijzen alles tijdig te hebben aangeleverd.

  2. Mijn Club

   Echt ongelooflijk die soap rond de Gea! Die papieren hadden toch al weken klaar moeten zijn om uiteindelijk de bedragen en percentages nog op de stippellijntjes in te vullen!?!!

  1. Geroldkohlen

   klopt maar of ajax hem een contract gaat geven durf ik niet te zeggen, maar ik hoop het wel.

 6. Mijn Club

  Het is uiteraard wel zo, dat ALS Boilessen zo blessuregevoelig is, hij daar zelf het meeste last van heeft. Net als Boerrigter destijds. Als speler heb je het ook maar te doen met wat de natuur jou meegeeft. Hij was een talent, is Ajacied, maar feit blijft dat je weinig aan hem hebt gehad als speler!

  1. BobbyHaarms

   Los daarvan denkt meneer een wereldcontract van Ajaxzijde wel even opzij te kunnen schuiven omdat “hij zo goed is” DAT stuit me nog het meeste tegen de borst van die blaag en verdient het daarom niet om Ajacied te zijn, wegwezen!

Comments are closed.