Tete bijna zonder voetbaltas in Noordwijk

0807tete

Kenny Tete werd maandagmiddag bij aankomst  in Noordwijk bestormd door cameraploegen, fotografen en journalisten die allen nieuwsgierig waren naar de woorden van de Ajacied over zijn selectie voor het Nederlands Elftal. In alle commotie bleef Tete scherp en dat was maar goed ook anders had de Ajacied zonder voetbalschoenen gestaan in Huis ter Duin.

‘Je moet even terugkomen want mijn tas ligt nog in de auto’, waren de woorden van Tete door zijn mobiele telefoon aan zijn vader die kort daarvoor de parkeerplaats alweer had verlaten. Tete bleef rustig zoals hij dat ook altijd doet in de basis bij Ajax en liet zich het hoofd niet op hol brengen door het mediacircus. Of hij ook speeltijd krijgt tegen Turkije en IJsland  laat Tete nog even in het midden. ‘Ik reken daar niet op maar je weet het nooit natuurlijk maar ik ga mij eerst maar eens voorstellen aan de groep. Ik ben benieuwd of spelers als Sneijder, Robben en Van Persie weten wie Kenny Tete is, ik denk het niet’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

 1. Iamsterdam2015

  Aan jou de taak om die ” grote” mannen te laten zien dat ze na vandaag weten wie Kenny Tete is!!! Succes !!!

 2. Nick1234

  Even off topic, maar ik hoorde dat Manchester United 50 à 60 miljoen euro betaald voor die 19 jarige spits van Monaco? Dat is toch belachelijk.. In dit geval moet Ajax ook gewoon minstens 50 miljoen vragen voor Jasper en als clubs volgend jaar Anwar willen kopen leggen ze ook maar gewoon hetzelfde bedrag op tafel. Het is toch niet normaal meer…

   1. Remco425

    Gaat ook nergens meer over en daarom moeten we hier stoppen met reeele bedragen te vragen. In Engeland zijn ze de realiteit al lang uit het oog verloren, die weten daar van gekkigheid niet meer wat ze met het geld moeten doen. Daar moeten we gebruik van maken. ?30M is een fooitje voor ze. Ik zeg dit overigens al maanden.

   2. XXX

    Het is geen 2de rangs spits hoor.. Jij praat iedereen gewoon na en kijkt zelf zeker nooit naar AS Monaco, die Martial gaat een top spits worden. Ben het wel met je eens dat 50 miljoen euro te gek is.

    1. Remco425

     Geen 2e rangs spits nee, 1 van de grootste talenten van Europa, maar ook 1 die het op het hoogste niveau nog moet bewijzen.

 3. Hidde99

  Inderdaad, 50 miljoen voor een 2e rangs buitenspeler van Monaco. Gaat echt nergens meer over

  1. BobbyHaarms

   Als ze die mafklapper 50 miljoen waard vinden is onze Jasper minimaal 150 miljoen waard

 4. Heldenzoon

  2e rangs spits? Speelde bijna in zijn eentje Arsenal uit de CL eerder dit jaar. Oogkleppen af nu? Veel te veel geld uiteraard maar wel een klasse speler

Comments are closed.