Sinkgraven haakt af bij Jong Oranje wegens enkelblessure

0820ajax-jablonec_sinkgraven

Daley Sinkgraven heeft zich vandaag afgemeld bij Jong Oranje wegens een enkelblessure. Sinkgraven speelde afgelopen zondag nog mee in de thuiswedstrijd tegen Ado maar kreeg na afloop last van zijn enkel waarop hij zich vandaag heeft afgemeld. Jong Oranje start vrijdag de EK-kwalificatiereeks met een wedstrijd tegen Jong Cyprus in de Adelaarshorst in Deventer. Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer behoren wel tot de selectie.

Bron: KNVB

Related posts

28 Comments

 1. BobbyHaarms

  Die 2 weken rust zal hem hopelijk goed doen. Hopelijk hersteld hij in die periode voldoende!

 2. Geroldkohlen

  als dit nu geen teken is om urby te laten tekenen dan weet ik het ook niet meer! als nu ook nog fischer weg valt ligt de gehele linker flank in de lappenmand!

   1. Geroldkohlen

    ik denk dat zij transfer vrij weg mogen! kan je beter nu al doen dan dat ze nog een jaar salaris opstrijken en dan gratis weg gaan, lijkt mij.

  1. toon61

   Ficher raakt tot nu toe ook geen bal goed , inderdaad het word armoe troef aan de linkerkant , schone komt weer van stal denk ik , wie moet er anders splelen .

  2. FrankiC

   Voor de clubloze Urby geldt de transfer deadline niet en kan tekenen wanneer hij wil. Waarom partijen nu niet tot elkaar komen snap ik echt niet.

 3. Bram ajax

  Triest beleid, trieste coaching gewoon 1 grote trieste bedoeling.. Kom op man kijk de zwaar talentvolle spelers die we hebben kijk de ervaring die we hebben en kijk dan hoe we spelen… Zwaaaaar zielig, Ajax word met de dag slechter en met de dag worden en meer excuses verzonnen, tegenstander te ver ingezakt blablabla.. We zijn Ajax!!! Laat het GVD dan ook eens zien!! Iedereen loopt te zeiken op elkaar in en buiten het veld, mja dat krijg je met zon zeik coach die niet weet hoe die een team moet motiveren en vol kan laten vlammen… Martin Jol where are you?!!

   1. Bram ajax

    Vond je dat ajax waardig dan? Ze hebben weliswaar gewonnen, afgelopen 5 seizoenen ook 4 schalen. Het is dat ADO en de rest van de eredivisie ook zo triest aan het spelen is dat ajax met 4-0 win, maar volgende dag zouden ze zo weer met 4-0 kunnen verliezen van ADO

  1. Remco425

   Volgens mij gaat het in deze topic niet over het Ajax beleid maar over het afvallen van Sinkgraven bij Jong Oranje….

  2. Remco425

   Daarbij, met Martin Jol ging het lekker. Christus wat waren ee toen blij dat De Boer het van hem over nam en Ajax meteen AC Milan van de mat speelde. Onder Martin Jol was het spel nog erger dan nu onder De Boer en werden we ook nooit kampioen…

   1. Bram ajax

    Nu verliezen we niks gelukkig, gast we zitten nu niet eens in de Champions League, ik heb het niet specifiek over martin Jol maar met hem speelden we tenminste voetbal en vochten we elke wedstrijd, onder frank de boer worden mietjes gekweekt. Enja 1e wedstrijd wonnen we tegen AC Milan onder Frank de Boer, daar had die gelukkig ook veel inspraak in.. 1e wedstrijd je zegt het zelf al..

    1. Jonathafca

     ja maar jij vindt dat iedereen triest speelt.. als de hele eredivisie triest is, is dat dan niet zo erg dat wij dat ook zijn!

    2. Remco425

     Ach schei toch uit, onder Jol werd helemaal niet gevochten. Ja, door Suarez, maar daar heeft Jol niets mee te maken gehad. We hebben met Frank 4 jaar Champions League gespeeld in 5 jaar tijd, nu 1x niet en is het van ‘we zitten niet eens in de Champions League’. Voordat Frank hoofdtrainer was, was dat meer regel dan uitzondering, dus lul niet zo dom man.

 4. Bram ajax

  Is het bewijs dat we met veeeel geluk zelfs nog maar net in de EL mee kunnen doen niet genoeg ook?

 5. Remco425

  Balen voor Sinkgraven. En ons natuurlijk. Was prettig dat we eindelijk een wedstrijd of 5/6 met dezelfde opstelling konden spelen. Nu vallen er al 2 af.

  1. BobbyHaarms

   Bram zeur niet zo. Al maanden lees je hier dat dit kut is en dat dat kut is (terecht of niet terecht)maar kan je niet even blij zijn dat Ajax gisteren een knappe pot heeft gespeeld? Steun je club, juist nu hebben ze het nodig

   1. BobbyHaarms

    En Ajax heeft meerdere goede wedstrijden gespeeld, al wonnen ze die niet allemaal..Barca thuis btw vergeten?

 6. Velibor

  Denk dat hij eerstvolgende wedstrijd vd competitie wel weer genezen is en nu even rust krijgt of neemt?

 7. Toom61

  Het is maandag en de tegels gaan al weer bewegen. Het onkruid komt alweer omhoog. Triest gesteld met een aantal hier. Frankic vraag ajb niet steeds om die Sam. We weten echt wel dat je voorstander ervan bent. Waarom weet ik niet, hij laat een leuke indruk achter bij Heerenveen. Is hij beter dan wat er bij Ajax aankomt? Denk het niet. Loopt alleen maar in d weg wat dat betreft. Daarnaast heeft de Boer gezegd dat zijn selectie rond is. Heel misschien Urby nog vanwege de KB positie nu maar anders ook niet echt noodzakelijk. Laten we ons richten op dit team en lekker twee weken blij zijn met de afgelopen wedstrijd. Ik pak er nog een biertje op.

  1. FrankiC

   Ik was ook tevreden met het vertoonde spel van zondag, maar het is meestal de kracht van de tegenstander die dat bepaald. Maar je hebt toch ook gezien dat de linksbuiten positie achter bleef en dat SAM buitencategorie is. Dat is toch geen hogere wiskunde? Dat is kopen, 2 jaar genieten en cashen! Ik wil gewoon proberen iets te weeg te brengen. En geloof mij: met kerst kost ie het dubbele. Ik ben klaar met aankopen voor de breedte.

Comments are closed.