Serero in belangstelling van diverse clubs

1214ajax-utrecht_serero

Thulani Serero staat in de belangstelling van diverse clubs waaronder PAOK Saloniki, AA Gent en Besiktas maar vooralsnog is de kleine middenvelder niet van plan om te vertrekken bij Ajax. Serero moet in het eerste elftal momenteel Nemanja Gudelj en Riechedly Bazoer voor zich dulden en lijkt aangewezen op speeltijd in Jong Ajax. Frank de Boer heeft onlangs al laten weten dat hij Serero het liefst bij Ajax ziet blijven door de verhuur van Lucas Andersen aan Willem II. 

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

 1. aliajax

  Lekker blijven !
  Gaan we nog hard nodig hebben met een druk schema met vaak twee wedstrijden per week

  1. BobbyHaarms

   Zo is dat, ik vind het een prachtkereltje met een inzet om te likkebaarden..vasthouden dus!

  2. antonajax

   Was vorig seizoen de beste middenvelder met Klaassen. Heeft ons vooral Europees verder geholpen! Een tijger is serero

   1. ief

    helemaal mee eens. een echt bijtertje. af en toe wisselen met bazoer en gudelj. loopt t kan je die 2 laten staan maar moet er verdedigd worden heb je aan bazoer niks.

  3. Ajax nr 1

   Nog een paar uurtjes en dan is de markt gesloten. Ik ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren in de laatste uurtjes. Hou mijn hart vast.

 2. Remco425

  Het liefst zie ik hem blijven. Maar mocht hij toch vertrekken dan zeker Emanuelson contracteren. Hebben we nu meteen iemand om de LB plek van Dijks over te nemen en kan eventueel later ook zo op het middenveld erbij.

 3. Joep

  Ik zie hem toch graag blijven bij onze club. Een nuttige speler die nooit opgeeft en ook niet klaagt.

 4. AFCAJasper

  Off topic: ziyech wil weg bij twente als er een mooie club komt omdat schreuder is ontslagen. Wat zeggen jullie, kopen?

   1. FrankiC

    Het gaat niet om het aantal maar om kwaliteit. Ze moeten ervan schrikken in Istanbul en Glasgow ipv in Den Haag of Doetinchem.

  1. FrankiC

   Ben ik het helemaal mee eens. Bazoer is omhoog geschreven, kan voetballen maar mist nog essentiële vaardigheden: voetballen zonder bal. Dus samen met Sinkgraven even een stapje terug. Ziyech is momenteel vele malen beter en een Ajax voetballer. O ja, Serero houden natuurlijk

 5. Velibor

  Serrero fijn houden als hij niet zelf weg wil tenminste altijd nuttig zoeen achter de hand in geval van nood.

 6. FrankiC

  Off topic 2: nog 10 uur om SAM LARSON te halen. We zijn vleugellam aan de linkerzijde. (Marc zal toch wel meelezen?)

 7. Velibor

  Ben bang FrankiC dat er helemaal niks meer bijkomt of moet me wel erg vergissen,misschien die Deen sisto nog maar na gister ben ik bang dat er een hoop denken dat het lek boven is .??

  1. Velibor

   Tenminste die wie het voor het zeggen hebben. Gelukkig heb ik het niet voor het zeggen haha want ik zou op voetbalgebied een gat in de hand hebben!

  2. FrankiC

   Klopt Velibor, maar de wens is nog even de vader van de gedachte. Welk lek bedoel je. Volgens mij was het voornamelijk de kracht van de tegenstander en de wil om iets te laten zien of om nog geconcentreerder naar voren te spelen. Het lek ‘linksbuiten’ liet nog erg veel water door, dus nog 7 uur: SAM LARSON

 8. Toom61

  Twee weken is er al gezegd dat er niets meer bij komt. Dit is de selectie. Hooguit iets ivm Jasper. V.w.b. Bazoer, die is snel aan het leren, in de hoofdmacht houden dus.

Comments are closed.