Overmars: ‘Geen enkel contact met United over Cillessen’

0827jablonec-ajax_cillessen

De laatste dag voor het sluiten van de transfermarkt loopt. Marc Overmars stelde zondagavond laat tegenover De Telegraaf dat er tot dat moment nog geen enkel contact is geweest met Manchester United over Jasper Cillessen. “Er is geen enkel contact met Manchester United. Ik heb niets van die club gehoord”, herhaalde Overmars. De vrees bestaat nog steeds dat de Engelsen zich op het laatste moment melden voor de doelman als de transfer van De Gea naar Real Madrid alsnog rond komt. Bij Ajax zegt men inmiddels dat de deur is gesloten, maar het is de vraag wat de club zal doen bij een recordbedrag. De praktijk leert echter dat clubs bij exorbitante transfersommen toch nog wel eens overstag gaan. Zo verkocht Ajax eerder onder andere Zlatan Ibrahimovic in de slotseconde van de transfertermijn alsnog.

Bron: De Telegraaf

Related posts

37 Comments

 1. AFCA my World

  Niet toegeven,zelfs niet voor heeeel veeeeel geld,is echt een verzwakking van het gehele elftal en er kan nix nieuws meer gehaald worden, dus Jasper Blijf !!,

  1. Rene1964

   Die is goed ja, maar wat als PSG OF Barcelona zich voor Boilessen meld (voor zo’n 7,5 mln euro)?!

 2. Didron

  Engeland mag tot morgen i.v.m. een feestdag daar… klote zooi! Maar ik hoop dat Louis niet belt voor Jasper! Fingers crossed!!!

  1. woody79

   tsjonge jonge. nog een dag extra. is het bierfest daar? in een knickebocker of hoe zo’n ook heet

 3. StefanOne

  16.32: Akkoord over De Gea
  Real Madrid en Manchester United zijn eindelijk tot een akkoord gekomen over David De Gea, meldt Marca. De Spaanse club betaalt zo’n 30 tot 35 miljoen euro voor de doelman. Niet Ajacied Jasper Cillessen, maar Keylor Navas lijkt de nieuwe goalie van Manchester United te worden. De Costaricaan wordt door de ploeg van Louis van Gaal overgenomen van Real Madrid.

 4. Nielsz.AFCA

  Dit is toch simpel ? , Als ze op de laatste dag komen is het gewoon NEE maakt niet uit voor hoeveel want dan hebben wij een probleem

 5. bass1331

  De Gea vertrekt 90% zeker. Als dit niet gebeurt moet Real Madrid 10mil aan Manchester betalen, ze hebben dit afgesproken.

  Nu bestaat er echter de kans dat Real Madrid, Navas betrekt in de deal. Dit zou het meest positieve senario zijn voor ons Ajacieden. Echter bestaat ook de kans dat dit niet doorgaat en dat Jasper alsnog vertrekt..

  Fingers crossed dus..

  (NOS)

  1. BobbyHaarms

   Nou ik weet het niet hoor maar tot 23.59 uur zitten we allemaal denkbeeldig aan de hartbewaking pfff zo’n hekel aan deze periode

 6. Geroldkohlen

  straks zegt de neus van manchester nog dat hij cillissen ook nog wilt hebben voor 65 miljoen, komt navas dan onze kant op???? ben benieuwd wat er nog weg gaat of er bij komt? want we hebben nu wat probleempjes op de linkerflank!

 7. Ajax nr 1

  Niet zoveel praatjes iedereen er is er maar 1 de baas!! En dat is JC zelf als hij besluit te gaan gaat hij. Maar het is erg veel geld. Dus denk ik dat hij gaat als er iemand met een pak geld komt.

 8. Rene1964

  Zul je zien dat een andere koopgrage club onze Boilessen op het allerlaatste moment wil kopen! V.dorie :))

Comments are closed.