Dijks mogelijk enkele weken aan de kant met spierblessure

0830ajax-az_dijks

Mitchell Dijks viel tijdens het duel tegen Ado al na zes minuten uit met een blessure. Het eerste onderzoek heeft uitgewezen dat Dijks een spierblessure aan zijn lies heeft opgelopen. Dijks, momenteel een vaste waarde in het eerste elftal, staat mogelijk enkele weken aan de kant. Nader onderzoek vandaag zal de ernst van de blessure aan het licht brengen.

Bron: Twitter

Related posts

41 Comments

  1. antonajax

   Zeker 1 van de betere. Wat ik het voordeel van deze selectie vind is dat bijna iedere positie een gelijkwaardige vervanger is. Viergever speelde echt goed, als hij zo blijft spelen is er links achter niks aan de hand!

  2. Zlatan

   Mitchell heeft gescheurde spier in lies ! Waarom komt het niet door ? Voor de zoveelste keer ?

  1. BobbyHaarms

   Balen! Was 1 van de betere spelers..gelukkig ging het zonder hem ook goed en dat geeft vertrouwen..sterkte met je herstel Mitchell!

 1. rebel62

  kijk deze speler wordt wel gemist , ook een uitstekende Ajax herintreder heeft nu al zijn kwaliteiten getoond.

  1. Zlatan

   Remco425 helemaal mee eens , het bestuur beschikt niet over 1 maar 2 millioen halen de goeie spelers

  2. Geroldkohlen

   echt klote hij is goed het seizoen begonnen! maar ben het eens hoop dat hij een contract krijgt al is het maar voor een jaar!

 2. Didron

  Doodzonde! Hopelijk is hij snel hersteld. Gelukkig voor hem is er volgend weekend geen eredivisie.

   1. Iceman

    OW zo is het zeker niet bedoeld hoor Velibor absoluut niet ik beide spelers toppers vandaar de vraag aan onze Marc Netto?

 3. VAK410THEBEST

  hij moet naar jan kleinpennig in almelo…
  kan hij dezelfde dag nog voetballen! na een kleine pijnlijke behandeling, kun je diezelfde avond nog voetballen (met een klein beetje stijfheid). 2 weken later krijg je spierpijn en daar moet je dan ff doorheen.

  1. Geroldkohlen

   sneijder zou misschien volgend jaar wel kunnen hij word dan 32 ook nigel de jong word 32, dus die zouden best wel eens dan haalbaar kunnen zijn. vooral omdat zijn vrouwtje zwanger is toch? suarez denk ik ook dat het een droom zou zijn!

 4. Bastoflex

  Met het oog op de vele Europese wedstrijden is dit erg slecht nieuws. Zeker aangezien Dijks een zekerheidje is.

 5. Velibor

  Ik hoorde gister Co Adriaanse over een spits van Salzburg ,soriano oid of is dat niks? Moest trouwens nog wel lachen om jan Mulder : er zitten zoveel ex-spelers bij Ajax in de staf en scouting maar ze snappen er niks van!!!

  1. Geroldkohlen

   klopt ik roep het al een tijdje dat soriano een goede optie zou zijn een goede linksbuiten is ook niet verkeerd.

 6. huub

  Herstel tijd is ook maar beperkt, volgende week zal hij weer vol aan de bak moeten! Het kan zijn dat dit mogelijk weken of zelfs maanden kan gaan duren als het zijn lies is.

Comments are closed.