‘De Gea naar Real, Cillessen blijft bij Ajax’

0830ajaxado19

Het waren spannende weken rondom de Amsterdam Arena waar Ajax meerdere malen een bezoek van een delegatie van Manchester United had verwacht inzake een transfer van Jasper Cillessen. Spaanse en Engelse media melden zojuist dat Ajax opgelucht adem kan halen. David de Gea vertrekt naar Real Madrid voor een slordige 35 miljoen euro. Keylor Navas bewandelt waarschijnlijk de omgekeerde weg. De keeper uit Costa Rica, actief tegen Oranje op het WK van 2014, mag van Real Madrid uitzien naar een andere werkgever en zal zeer waarschijnlijk in de deal met De Gea worden betrokken. Navas zou in Manchester de strijd aan moeten gaan met Sergio Romero om eerste keeper te worden.

Bron: De Telegraaf

Related posts

65 Comments

        1. SPHAFCA

          We hebben gelukkig nog niet genoeg middenvelders, als je er dan toch nog 1 wil moet je Ziyech nemen. Ik hoop nog op Haller, maar er gaat toch niks meer gebeuren..

    1. CactusMokum

      nou laatste ontwikkeling!! deGea niet naar Real….papierwerk te laat binnen…..dus we moeten vrezen dat Jasper alsnog vertrekt vandaag en wij niets meer kunnen halen

  1. Geroldkohlen

    denk misschien wel de belangrijkste speler die blijft! hartslag word al wat rustiger pfff, maar goed kijken of nog een leuke voetballer of voetballers op de kop kunnen tikken, maar het moet geen zimling kwaliteit zijn!

    1. BobbyHaarms

      Je zag waar die dorpsgek toe in staat was inzake het gedoe rondom Cruijff dus…..laat maar gauw aflopen die transferwindow en dan samen met Jasper op naar de titel

  2. Nummer 12

    Zouden we echt niet positief verrast worden. Cilessen blijft en nog een verrassing voorin ??

  3. Didron

    Ik blijf duimen op een goede afloop! Maar mensen, hou er rekening mee dat in Engeland de transferdeadline pas morgen om 1800 afgelopen is… 🙁

  4. Johan

    Ik denk dat we niet te vroeg moeten juichen.Jasper is al rond met man united en Sar en dagobert moeten hun bonus halen. 100% dat Jasper weggaat.
    Jammer maar het is m gegund in tegenstelling tot de bonus directieleden.

  5. PvL020

    Er komt niemand meer bij en er gaat niemand meer weg, maar wat ben ik blij dat Cillessen blijft!!!!!

  6. Geroldkohlen

    in engeland gaat de transfermarkt pas om 07:00 sochtends dicht las ik net! de gea is naar real en de andere keeper lindgaard is ook vertrokken dus man u heeft naast navas nog een keeper nodig! bloeddruk stijgt weer pffff!

    1. Mijn Club

      Het slaat echt nergens op! Vanwege een feestdag! Terwijl ze op die feestdag wel gewoon zaken blijken te doen!!! Ongelooflijk!

  7. Didron

    Op zowat elke website gezien dat de Gea inderdaad in Manchester lijkt te blijven! Dat is zeeeeeer positief!!!

  8. Didron

    Hoop dat we snel een topic zien dat over de transfersoap van de Gea, en dus Jasper, gaat!! Met daarin dan graag het nieuws dat de Gea bij Man Utd blijft, en dus Jasper bij ons!!!

  9. Mijn Club

    Ik begrijp er niks meer van: Engeland heeft toch een dag langer de tijd?! Arsenal wil immers nog twee spelers uit Frankrijk halen! Sowieso: welke oen stuurt nou om 23.59 uur pas zo’n contract?! Ze zijn al maanden met die transfer bezig! Lijkt er meer op, dan MANU REAL een hak wil zetten! En 20 mln?! Da’s weinig!

  10. Didron

    OFF TOPIC! Ik lees net dat er beweerd word dat Real de papieren aangaande de transfer van de Gea 28 minuten te laat heeft ingeleverd en dat de deal dus definitief van de baan zou zijn! Laten we maar hopen dat dit waar is en dat Jasper dus niet weg zal gaan!!

  11. timkloppers

    2015-2016 is ie hier en eindigt met de schaal, knvb beker en uefa cup dan keept hij een top ek en gaat voor 45 milj de deur uit. oftewel marc heeft een heel seizoen om een keeper te vinden.

    1. Rene1964

      De vraag is alleen of van Gaal ‘m dan weer laat spelen?! Misschien dat ie gewoon steeds Romero opstelt?!

Comments are closed.