Ajax vraagt 2,7 miljoen voor Boilesen en lijkt transfer te kunnen vergeten

0405utrecht-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen beschikt nog over een eenjarig contract bij Ajax maar is op een zijspoor beland. De Deen mag vertrekken en lange tijd leek het er naar uit te zien dat het ook zou gebeuren. Het Deense Ekstra Bladet weet echter te melden dat Ajax een prijskaartje van 2,7 miljoen euro om de nek van Boilesen heeft gehangen en dat menig club daarom is afgehaakt. Voor Boilesen lijkt een overstap naar Engeland momenteel nog de enigste oplossing want daar sluit de transfermarkt op dinsdagavond om 18:00 uur. Aston Villa is nog steeds een serieuze kandidaat maar Marc Overmars lijkt met de vraagprijs de gok te nemen dat Boilesen volgend jaar transfervrij de Arena kan uitlopen.

Bron: Ekstra Bladet

Related posts

50 Comments

 1. SPHAFCA

  Hoop geld voor een Jupiler League club, of wordt er verwacht dat er een goede club hem wilt hebben?

 2. Geroldkohlen

  en meteen haller of van wolfswinkel halen binnen een half uur zou echt een top prestatie zijn!

  1. Geroldkohlen

   uhm wat is er mis met van wolfswinkel als ik vragen mag? denk dat het goede stand in is voor milik! wat betere zouden we op dit moment toch niet kunnen halen! maar wat vind jij zelf dan!

   1. Litmanen

    Daar is mis mee dat je daarmee meteen een motie van wantrouwen uitspreekt tegen de jonge talentvolle Milik die ondanks zijn jeugd, ook internationaal, al belangrijke doelpunten heeft gemaakt.
    Zogezegd een Veltmannetje……..

    1. Geroldkohlen

     maar zo bedoel ik het niet er moet toch een goede stand in komen voor milik wanneer milik geblesseerd is of wat dan ook want onze gehuurde spits brengt het ook niet toch! en goede concurrentie kan ook juist positief werken op milik!

 3. Remco425

  Transfervrij nu is beter dan transfervrij volgend jaar. Scheelt toch zo’n 8/9 ton aan salaris.

 4. Geroldkohlen

  helaas we zitten nu aan hem vast toch? of er moet intresse nog vanuit engeland of Rusland komen, maar ik denk dat hij gewoon nog een jaar op de tribune zijn salaris gaat verdienen!

 5. Sonsee

  Als Ze nou water bij de wijn hadden gedaan dan hadden ze nu hem niet als bankzitter gehad die lekker ken gaan zitten cashen.

 6. Didron

  Tsja… 0607… en niks op welke website dan ook gevonden over Boilesen… Tevens alleen gezien dat de Gea inderdaad in Manchester lijkt te blijven! Dat is dan wel weer zeeeeeer positief!!!

 7. pietprecies

  Ik zeg, gewoon het contract van die knaap ontbinden in onderling overleg, dan drukt hij bij Ajax niet meer op de loonlijst en kan hij bij een nieuwe club een paar miljoen tekengeld vangen, iedereen blij! Zo niet? Trek hem dan maar een geel hesje aan en zet hem bij de toegangspoortjes van het stadion, dan is het ook niet zo erg als hij voorbij gelopen wordt.

 8. Mijn Club

  Tja, Boilessen … Rusland wordt niks. Veel te koud voor zijn spieren. Engeland? Championship maybe? Laten we hopen dat er wegens een vertwijfelde manager rondloopt, wiens LB langdurig is geblesseerd of zo. Ik zie in hem geen meerwaarde meer voor de club. Dijks is sowieso een stuk beter, Riedewald en Viergever ook! Dus …

 9. Slingertje.

  Hij denkt echt dat er een topclub op hem zit te wachten maar dat kan hij wel vergeten. Ik zou maar snel tekenen bij Villa als ik hem was.

 10. BobbyHaarms

  Zeker terecht. Spelers van Ajax gaan m.i. toch al veel te makkelijk weg zodra er een zak met geld klaarstaat. Maar deze kneus raken we niet meer kwijt vrees ik, denk je wel? Wel een fijne gedachte dat hij niks meer voorsteld bij Ajax. Laat hem maar lekker voetbalschoenen poetsen

 11. Rene1964

  Klopt. Vind ik ook! Spelers bij Porto of Benfica gaan voor het drievoudige pas weg en wij nemen vaak genoegen met een grijpstuiver. En dat voor een ploeg die jaarlijks te boek staat als beste opleidingsclub ter wereld!

   1. BobbyHaarms

    Precies Rene, je ziet het verschil al met dat provincieclubje uit 040. Zodra daar een middelmatige speler in de belangstelling staat wordt er zonder blikken of blozen 12 miljoen gevraagd…kan Ajax best wat van leren!

    1. Rene1964

     Mee eens ja. Maar die kopen dan meestal wel spelers met iets meer ervaring en potentie, zoals Strootman, Mertens, vorig jaar de Jong. Dan kun je ook meer vragen. Wij verkopen spelers te vaak op te jonge leeftijd en zijn dan idd blij met 5 mln.

 12. BobbyHaarms

  Wat dat betreft is Boilesen eigenlijk een fooitje. Maar wat ze voor hem vragen klinkt vreemd genoeg toch als een hoofdprijs haha

  1. Rene1964

   2,7 mln lijkt idd erg weinig voor een ‘aanvoerder’, maar clubs weten natuurlijk ook wel dat hij geregeld in de lappenmand zit. Dus wie wil dat risico nemen?! Blijkbaar niemand! En dat snap ik wel!

Comments are closed.