Opstelling Ajax – ADO Den Haag

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft vertrouwen in de elf die hij tegen Jablonec opgesteld had en zet ze in de strijd tegen ADO daarom opnieuw in. Dat betekent dat Ricardo van Rhijn, John Heitinga, Nick Viergever, Lasse Schöne, Yaya Sanogo, Viktor Fischer en Diederik Boer op de bank zullen starten. De aftrap zal onder leiding van Danny Makklie om 12:30 plaatsvinden.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen;  Kenny Tete, Joël Veltman, Jaïro Riedewald, Mitchell Dijks;  Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj; Daley Sinkgraven, Arek Milik, Anwar El Ghazi

Opstelling ADO Den Haag: Hansen; Malone, Wormgoor, Beugelsdijk, Meijers; Alberg, Kristensen, Bakker; Schaken, Havenaar, Duplan

 

Related posts

91 Comments

  1. Rene1964

    Is vd Hoorn nog geblesseerd? Jammer dat hij er niet bij is.
    Ik vrees elke week met grote vrezen, maar gelukkig valt het meestal erg mee. Op naar weer nul tegen en winst! De concurrentie verliest in ieder geval punten. PSV – Fey hopelijk 1-1

    1. SPHAFCA

      Voor het eerst sinds Ajax – Barca (2-1) een echt goed Ajax gezien, aanvallend, veel kansen, weinig kansen tegen. Top wedstrijd. Jammer dat Dijks uitviel, maar Viergever deed het ook uitstekend. Deze lijn door zetten en ik neem al mn woorden over Frank terug 😉

    1. BobbyHaarms

      Knokken voor de punten! Je weet hoe dan ook dat er 1 concurrent punten gaat verspelen, en het liefst 2 natuurlijk; -)

  2. rebel62

    ik maak me meer zorgen over de reserve bank die niet wordt gebruikt , heb je straks hard nodig als de wedstrijden sneller op elkaar volgen , hopelijk voelen zij zich dan nog wel betrokken bij het spelletje.

  3. rebel62

    Kan toch niet zeggen dat de ploeg die donderdag speelde het verdiend om te blijven staan was nog zwakker dan dat er al eerder op de mat werd gelegd .

  4. dioajax

    ucces voor ons Ajax…Sanogo is geen goeie tweede spits ik hoop voor Haller op het laatste moment…is een hele goeie spits…

  5. ajax2theBone

    Come on… Is dijks geblesseerd. zet je viergever centraal? zo kun je de boer toch niet serieus meer nemen? WAAR IS HEITINGA?!

          1. ajax2theBone

            Ja hoor genoeg 😉 hij leert niet van fouten en word niet echt meer beter vind ik. En vind het de slechtste verdediger die we hebben.. al had ie vandaag een redelijk goeie pot

  6. Sonsee

    Ajax speelt nu tegen een ploeg die zelf ook wilt voetballen en dan Zie je de kwaliteit van Ajax naar boven komen. Zoals de afgelopen clubs die leunen graag achterover om Ajax te laten komen zodat ze de counter kunnen hanteren

    1. Misterajax

      Ja maar een club als Ajax moet ook de kwaliteiten hebben om zulk soort clubs kapot te spelen, want in Europa, de Eredivisie en de beker ga je die teams ook tegen komen.

      1. Sonsee

        Klopt ook ze moeten de automatismen vinden zodat ze blijvend kunnen bewegen zodat er gaten komen bij de tegenstanders. Aangezien dat er nog niet is heeft Ajax het erg lastig tegen clubs die erg verdedigend spelen.

  7. Ajax nr 1

    Nou de wedstrijd is een half uur bezig we staan 2-0 voor. Ado sorry hoor maar jullie verdienen het niet om eredivisie te voetballen er zit niets in. Ik zeg Ajax je bent nu goed bezig.

  8. polaroids

    Gaat het nog goed? Ik kan de wedstrijd niet zien, maar lees we dat ADO meer balbezit heeft?

    1. BobbyHaarms

      Dat klopt. De keeper van Ado moet constant de bal uit het net vissen. Neemt een hoop tijd in beslag, vandaar dat balbezit 😉

  9. Ajacied407

    Ajax speelt zoals vanouds, prima voetbal en verre uit de beste eerste helft van het seizoen!

  10. Schnabbel en Babbel

    Wat een klote wedstrijd. Geen passie, niks. Ze komen nog geen dropveter voorbij. Gewoon een zielig kleuterklasje met een stupide hoofdmeester voor de klas ……… Shit viel ik toch even tijdens de rust in slaap en kreeg gelijk een Toon nachtmerrie 🙂 lekker potje tot nu toe.

    1. Geroldkohlen

      fijn je sarcasme maar het is ado maar hoor zelfde als willem 2 az en nec zijn geen graad meters voor ons en als dat wel zo is dan is dat geen goed teken jij bent te positief en totaal niet realistisch!

        1. Geroldkohlen

          sorry maar nee ik ben niet zo optimistisch, deze tegenstanders boden nauwelijks tegenstand, wil zien hoe onze kleuterklas zich staande houd tegen de directe concurenten en de wedtrijden in de europa league dus , alleen dan kan je zien waar je als team staat! dat kan je niet zeggen als je tegen willem 2, nec, az en ado voetbald!

  11. bob-p

    enige wat ontbreekt is een goede spits. goede spits erbij en ajax gaat een goed seizoen tegemoed.

    1. War

      Haller van Utrecht halen, kost wat, maar dan heb je wat ! Sterke vent, heb je nodig Europees, Milik naar 0.Marseille.

  12. quadsboy

    Mooi he Didron hopen dat dit Ajax zo blijft spelen, alleen dit denhaag is ook de weg kwijt vandaag

  13. jojo123

    Klaassen man Vd wedstrijd geworden. Ongelofelijk.. zonder El ghazi was het niks geworden ..

  14. Oosterse Ajacied

    Wat heerlijk om naar te kijken. Trouwens ik heb gekeken via de Ajax live app. Prima beeld en een maand gratis. Daarna 7,95. Helaas alleen eredivisie, maar toch. Gefeliciteerd allemaal!!

  15. Anti Toon61

    Leuke wedstrijd gezien. Zo zie je maar wat vertrouwen geven aan je spelers ook kan doen. Ik geloof 4 wedstrijden op rij zelfde basis. Nu doorpakken en ook Europees.

    1. toon61

      Leuk dat je aan me denkt als je met je eigen aan het spelen bent hahahhahahahahahhahahahaahhahahah

    1. War

      Niet helemaal, had zeker een paar goede momenten, wordt door FdB totaal verkeerd gebruikt. Milik is pas echt slecht.

      1. Mijn Club

        PSV wel de betere ploeg, maar creëren weinig doelgevaar. F goal was lucky (eigen doelpunt Bruma)

    1. toon61

      Juist daar dacht ik ook al aan , is ook echt geen grote speler , hij krijgt natuurlijk ook geen goede ballen , hoewel van daag een keer of drie alleen op de keeper , en geen goal , dat zegt ook zat , we moeten een echt goalgetter hebben .

    1. Oosterse Ajacied

      Op zich zijn we onze directe concurrent kwijt, maar als er toch een club moet verliezen, had ik liever PSV gezien!

  16. Hazez

    Mooi helemaal los en strak boven aan !!! Je ziet toch als er een ploeg wilt voetballen tegen Ajax dat Ajax best wel kan ballen .. WZAWZDB

  17. Geroldkohlen

    nu dijks geblesseerd zou je toch wel willen dat urby een contract krijgt of niet dan!! mensen riepen dat dijks niet geblesseerd zou raken, maar nu zie je maar weer dat je hem heel goed kan gebruiken!

Comments are closed.