Riedewald geniet van zijn selectie voor Oranje

0823nec-ajax_riedewald_schone

Jairo Riedewald kon afgelopen week zijn geluk niet op toen hij hoorde dat hij definitief in de selectie van het Nederlands Elftal zit. Tijdens de voorbereiding op de training bij Ajax was het Anwar El Ghazi die Riedewald op de hoogte bracht van het goede nieuws.

‘Anwar kwam plots met ’breaking news, breaking news’ en las de tweet van De Telegraaf voor. Ik wist toen eigenlijk zeker dat het echt zo was en nadat de teammanager mij ook kwam feliciteren klonk er een luid applaus in de kleedkamer. Geweldig dat ik nu een kans krijg om mij ook op dat niveau te bewijzen. Als je in de voorselectie zit, heb je een kans om erbij te komen, maar natuurlijk was ik verrast’. Riedewald laat tevens weten veel baat te hebben bij Frank de Boer. ‘Hij speelde op dezelfde positie en geeft mij vaak veel tips en weet wat er wordt gevraagd. De trainer was ook erg blij voor me en kwam me speciaal de hand schudden. Ik ga ook zeker niet als toerist naar Noordwijk maar wil laten zien wat ik in mijn mars heb’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

21 Comments

 1. Coenie

  Of hij nu al in de basis start betwijfel ik, maar voor de toekomst zeker een vaste waarde voor Ajax en Oranje.

 2. Sazzz

  ik blijf het te zot voor woorden vinden dat je nog niet eens een seizoen in de basis hebt gestaan en al geselecteerd wordt…

  1. BobbyHaarms

   Dat ben ik met je eens. Neemt niet weg dat het nu eenmaal zo besloten is en dat dit voor die jongen zeer leerzaam is. Uiteindelijk heeft dit voor Ajax ook zijn grote voordeel dus alleen maar winnaars op dat gebied.

 3. Didron

  Leuk voor Riedewald! Ga er niet van uit dat hij al speelminuten krijgt. Maar wellicht dat hij, in een noodsituatie a la Roda JC (2013) uit, gebruikt gaat worden 😉

  1. Velibor

   Verdedigend wel denk ik en mag het misschien als je als trainer daar op topniveau gespeeld hebt?

   1. Remco425

    Tuurlijk mag het misschien, maar zeggen dat hij niemand beter maakt slaat dus gewoon nergens op.

 4. AjaxFanAlways

  ga zo door riedewald. het is je verdient. even een ander ding. real madrid wil de gea dinsdag presenteren.

 5. Schnabbel en Babbel

  Inderdaad te snel. Dit kan een nadelig effect hebben. Zie Veltman. Destijds tegen Barcelona als een Veldheer, daarna in Oranje en nu zeer moeizaam.

Comments are closed.