Tete, Riedewald, Cillessen en Klaassen in definitieve selectie Oranje; Veltman valt af

1009oranjeajax

Bondscoach Danny Blind heeft Kenny Tete, Jaïro Riedewald, Jasper Cillessen en Davy Klaassen opgenomen in zijn definitieve selectie voor de komende interlands van Oranje. Voor Kenny Tete en Jairo Riedewald is het uiteraard hun eerste oproep voor de selectie. Joel Veltman zat wel bij de voorselectie, maar is uiteindelijk afgevallen.

De definitieve selectie: Ibrahim Afellay (Stoke City), Vurnon Anita (Newcastle United), Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (psv), Jasper Cillessen (Ajax), Memphis Depay (Manchester United), Klaas Jan Huntelaar (Schalke), Luuk de Jong (psv), Davy Klaassen (Ajax), Terence Kongolo (feyenoord), Tim Krul (Newcastle United), Bruno Martins Indi (FC Porto), Luciano Narsingh (psv), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskou), Jaïro Riedewald (Ajax), Arjen Robben (Bayern München), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kenny Tete (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio Roma), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Georginio Wijnaldum (Newcastle United) en Jeroen Zoet (psv).

Bron: KNVB.nl

Related posts

26 Comments

  1. Litmanen

   Jammer dat ze hier eerst niet in staat zijn om je bijdrage te plaatsen, ze dan allemaal tegelijk plaatsen en ze dan weer allemaal weghalen.
   Schiet lekker op.

   1. Litmanen

    Jammer dat je geen verstand van voetbal hebt. Kijk de wedstrijd terug. Riedewald heeft geen fatsoenlijke pas gegeven.

 1. DennisTheMenace

  Lekker hoor, hebben zich heel goed ontwikkeld. Dit mede doordat de Boer er voor heeft gekozen Heitinga op de bank te zetten. Terecht en jammer van Veltman, maar hij is ook nog jong.

 2. LeroyT

  Veldman komt er nooit meer. Volgend jaar lekker weg bij Ajax wat een drama verdediger is dat zeg

  1. Litmanen

   Pfff, jij hebt er echt kijk op. Riedewald heeft gister geen bal naar de goede kleur gespeeld.

   1. FrankiC

    Ook Veltman komt er. Lijkt in een dipje te zitten maar heeft al laten zien wat hij kan. Gewoon vertrouwen blijven geven. Ik vond beiden zondag tegen NEC erg goed spelen. Bij de opbouwende kwaliteiten van Tete heb ik eerder twijfels. Gaat op avontuur om vervolgens weer terug te spelen.

 3. thijsAJAX1

  mannen hou je mond is te haten op veltman, geef die jongen wat krediet en wat steun. minst gepasseerde verdediging van de eredivisie.

 4. Joep

  Jammer dat Veltman is afgevallen. Goed dat de andere 4 wel geselecteerd zijn. Goed voor de ontwikkeling van Tete en Riedewald

 5. Widi

  Veltman niet en Bruma (Bruna) wel. Daar zou ik van balen als ik Veltman was en nog harder gaan trainen en beter gaan spelen……die Bruma kan er helemaal niks van.

 6. Ramon1

  Roch hofleverancier dacht ik en in Jong oranje ook 3 Ajacieden toch mooi om te zien na die Hiddink wat een drama

 7. Remco425

  Leuk dat ze er bij zitten. Al zullen ze behalve Jasper allemaal waarschijnlijk niet spelen, hier leren ze enorm van

  1. Litmanen

   Kunnen we afspreken dat jij 1 keer iets anders bijdraagt dan Veltman afzeiken. Wat een waardeloze supporter ben jij! Zeker je kind naar Johnny, de eeuwig geblesseerde, genoemd? Wel lullig, je kind de naam geven van een reserve…..

  2. Widi

   Ik probeer al weken te begrijpen waarom een aantal mensen hier zo rot doet over Veltman. Kom er niet achter. Het enige wat ik heb ontdekt is dat de meeste van die mensen zijn naam niet eens kunnen schrijven en dat ze verder ook nogal wat spel- taal- en stijlfouten maken.

   1. Schnabbel en Babbel

    Die mensen willen perse Heitinga omdat het Heitinga is. Het maakt niet uit of Heitinga spelritme heeft,been blessure heeft of überhaupt momenteel goed genoeg is, het is Heitinga dus die moet in de basis ten koste van Veltman.

 8. Schnabbel en Babbel

  Kunnen we ajb afspreken dat we Veltman ook echt Veltman noemen. We hebben het ook niet over Kruif toch?

Comments are closed.