Programma Europa League: Ajax begint thuis tegen Celtic

europa_league

Na de loting heeft de UEFA inmiddels ook het wedstrijdprogramma voor groep A van de Europa League bekendgemaakt. Ajax begint met een thuisduel tegen Celtic. De aanvangstijden van de wedstrijden worden later bekendgemaakt.

Programma:
17 september 19.00 uur: Ajax – Celtic
1 oktober 21.05 uur: Molde – Ajax
22 oktober 21.05 uur: Fenerbahçe – Ajax
5 november 19.00 uur: Ajax – Fenerbahçe
26 november 21.05 uur: Celtic – Ajax
10 december 19.00 uur: Ajax – Molde

Related posts

48 Comments

 1. Bram ajax

  Mooi oprollen die gasten, zoals het hoort! Ik weet niet waar Frankie met zijn hoofd is maar als we zo blijven spelen zoals afgelopen wedstrijden (jaren eigenlijk al) zie ik ons echt never nooit in de halve finale komen, of ligt dat aan mij?!

 2. Widi

  De eerste 2 gaan door. Als Ajax goed speelt, moet dat echt kunnen. Over Molde zeg ik niet eens iets en Celtic is echt niet zo goed.

  1. Ajax nr 1

   Nee Widi doe zeker maar niets zeggen over Molde want elke tegenstander is moeilijk voor Ajax nu.

   1. Widi

    Gisteren waren ze verlamd door het niet mogen verliezen. Dat scheelt veel. Ik zie echt wel vooruitgang. En verwacht dat ze de komende maanden behoorlijk beter zullen worden. En dan zal Molde geen probleem zijn.

  2. Geroldkohlen

   ik denk 3de in de poule als het elftal zo blijft staan en spelen! en we worden 2de als we nog wat doen op de transfermarkt en als cillissen blijft!

 3. Ajax nr 1

  Mooi dan hebben we die in iedergeval gehad. Nu alleen nog winnen al zal dat niet meevallen met dit beleid.

  1. Widi

   Jij bent een van de mensen die steeds afgeeft op het beleid. Dat is je goed recht. Ben jij misschien de eerste die wel gaat aangeven hoe het dan wel moet? En dan bedoel ik: welke spelers die ons echt beter maken en die ook zelf willen komen moet Ajax volgens jou halen?

   1. Ajax nr 1

    Alsof dat iets helpt Widi. Maar ik had vorige maand wel een paar goede spelers vindt ik zoals Virgil van Dijk,Proper om er maar alvast 2 te noemen want we lopen al jaren achter de feiten aan. Maar ik zou echt eerst maar beginnen om het beleid en de staf te wissellen inc de scouts want het gaat bergafwaarts met het gehele Ajaxsysteem. Het gaat niet meer om het voetbal en het gaat alleen nog maar om geld en dat terwijl Ajax echt wel een voetbalclub is. De Boer die praat iedere keer als een kip zonder kop en kletst alles goed wat fout gaat ja achteraf kletsen dat kan hij als de beste. Als onze technische staf echt zo goed is had dit allemaal niet gebeurd en had je gewoon kampioen geworden en CL gespeelt sterker nog we hadden gewoon kunnen overwinteren in de CL. Maar geld zoveel mogelijk geld staat op de eerste plaats en ver daaronder komt pas het voetbal. We moeten iemand hebben die met zijn vuist op tafel durft te slaan zonder de invloed van buiten af want daar koop je niets voor. Ja wat je daarvoor koopt is een bak ellende zonder goed en aantrekkelijk voetbal. Wat we nu hebben komt wel goed maar dat is pas over een paar jaar niet voor nu ze zijn nog te jong en moeten nog heel veel leren. Wij supporters zouden van ons moeten laten horen zondag maar er zijn nog teveel supporters die de staf het hand boven hun hoofd houden. Maar sommige zijn snel te vrede. Ik vind het niet bij Ajax passen wat er allemaal gebeurt zowel voetballend als technisch.

    1. Widi

     Je noemt 2 spelers die naar mijn mening absoluut het verschil niet zullen maken. Goede spelers, maar niet beter dan wat we hebben, laat staan spelers die ons een grote stap vooruit helpen. Verder is het weer hetzelfde: je geeft aan wat er volgens jou mis is, maar je komt niet met oplossingen. Je praat vrij algemeen. Geen namen en rugnummers. Welke wondertrainer gaat ons grote stappen vooruit laten maken? Welke wondermanager gaat dat doen? Wie moet dan de scout worden? Hoezo overwinteren in de CL? De ploeg die we dan hadden moeten verslaan, Shaktar, is ingedeeld bij Real Madrid en PSG!! Wat zou jij nu concreet doen als je het echt voor het zeggen had? En garandeer jij ons dan dat je slaagt?

    2. Geroldkohlen

     als ik een lijstje zou moeten opnoemen verdedigers: gil van corinthians, zambrano van frankfurt, emanuelson of douglas van dnjepr.
     middenvelders: nigel de jong of anita.
     aanvallers: obefimi martins, dost, soriano ola john, jermain lens. uit dit lijstje had je makkelijk 3 a 4 spelers van kunnen halen die wel degelijk versterkingen zouden zijn lijkt mij!

     1. Zlatan

      Echt een mooie lijst spelers , kan je dat ff doorsturen naar de gasten die de spelersgroep samenstellen ? Geroldkohlen ???

    3. Zlatan

     Ajax nr 1 daar ben ik helemaal mee eens , het is k…t met peren , Widi weet ook wel dat er betere spelers moeten komen ! Hoe wil je zo Europa in ??????

  1. -buitenkantje rechts-

   Idd.. Wedstrijd voor wedstrijd bekijken.. Routines inslijpen en ingespeeld raken

 4. Joep

  Prima loting, ik zie wel kansen om door te gaan. Het zal niet makkelijk zijn maar het moet toch lukken

 5. wikr

  Lekker genieten van deze mooie poule zou ik zeggen. Je zou zomaar denken dat we toch in de Champions League staan met deze aansprekende namen. Zij zullen nooit zo extreem defensief spelen als Jablonek en dan wordt het voor ons allemaal een stukje makkelijker, dus ik ben vol goede verwachting. Dit is toch stukken beter dan naar die stugge oostblokkers te moeten en FdB hoeft niemand extra te motiveren want gemotiveerd zullen ze allemaal wel zijn. Hopelijk kan van Persie vanaf de bank zien hoe zijn team wordt afgemat en mag ie voor de laatste 5 minuten invallen om een fluitconcert in ontvangst te nemen.

 6. Remco425

  Prima schema. Kunnen we in de 1e 2 wedstrijden Celtic op achterstand zetten, hopen dat we wat kunnen doen tegen Fener en de op papier makkelijkste als laatste mocht er nog wat nodig zijn.

 7. Slingertje.

  Leuke groep maar zoals Ajax nu over het veld hobbelt zal het een hele kluif gaan worden om te overwinteren.
  Maar laten ze meteen maar even de vloer aanvegen met die popesuckers op 17 sept.

 8. Geroldkohlen

  moeilijke poule dit hoor als je al moeite hebt met jablonec! ik zou zeggen gas geven op die transfermarkt!! haal maar 2 a 3 echte versterkingen! om te beginnen bij sisto die wilde toch komen als we de EL zouden halen! zal wel weer niet!

 9. slm020

  Niet verkeerd we beginnen thuis met een feessie en eindigen thuis met een feessie . Ik ben er in iedergeval bij 🙂 .

  1. BobbyHaarms

   Ik heb al zoveel dingen getypt die ineens verdwenen (Ajaxfanzone is gestopt)pfffff..had er zo de bijbel deel 1 tot 26 van kunnen maken

    1. BobbyHaarms

     Uiteraard is de redactie hard bezig om dit probleem ein-de-lijk eens te verhelpen….. 😉 Toch?!

     1. FrankiC

      Ik ‘selecteer’ altijd even voordat ik verzend. Als het dan mis gaat heb je in ieder geval je tekst nog.

Comments are closed.