Gametalk FK Jablonec – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

jablonec-ajax_logo

Vanavond om 18:00 uur speelt Ajax de returnwedstrijd tegen FK Jablonec in de voorronde van de Europa League. Bij winst of een gelijkspel is Ajax verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Europa League na de 1-0 winst vorige week in de thuiswedstrijd. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0827jablonecajax-henkveen


Related posts

20 Comments

  1. woody79

   gratis wel. maar niet goed. first row sports. wel een bak aan k*reclame. onder het mom beter niets dan iets

    1. Pazuzzu

     Waardeloos en met dit elftal hebben we niks meer te zoeken in de EL. Als 1 punt halen in hun poule dan is het Veel. Mateloos irriterende voetbal beleving bij dat zogenaamde frisse jonge team. Van 35 jaar een wereldse voetbalclub naar het geklungel van ego’s, geen normale voorzet en maar pingelen en vertikken om Milik een bal te geven enz enz… slapstick geklooi waarom ik alleen maar moer huilen. Afbraak veroorzaakt door zogenaamde vedettes die niet aan de club denken maar aan hun ego en elkaar constant vliegen van elkaar afpakken. Nep vedette Jonk Ling en wat die galo die jaren bij 010 heeft gespeeld doet is gewoon moneten cashen. Gadverdamme ben er helemaal klaar mee!

  2. Lollo21

   Op google streamoftheday invoeren en dan naar die site gaan en dan moet je ff zoeken welke stream het is

  1. BobbyHaarms

   Wordt weer zo’n wedstrijd wat 5 jaar van je leven gaat kosten vrees ik..hoop stiekem toch op een snelle 0-1 voorsprong want dan zit ik toch wat relaxer op het bankie hoor

 1. AfcaMikey

  mij boeit niet hoeveel als ik morgen maar een passe partout kan kopen voor de europa league

 2. Geroldkohlen

  ik hoop als ajax doorgaat vanavond dat het in een poule terecht komt met rapid ,lazio en brugge.

 3. -buitenkantje rechts-

  Ik zie Jablonec niet zo snel scoren.. Erg beperkte ploeg. Nu ze zelf moeten komen is er meer ruimte voor Ajax. Schat in een 0-1 of 0-2

  1. Velibor

   Als ze al komen en zoniet dan is 0-0 ook voldoende vandaag als ze maar niet in de showmode schieten en weer eens het spel menen te moeten gaan maken en in een counter trappen.

 4. Geroldkohlen

  hoop dat het gaat lukken vanavond! als het team faalt vanavond dan is het het helaas exit voor de boer, hoop dat het niet het geval gaat zijn!

   1. FdB=Ajax

    Maar gelukkig gaat Ajax gewoon door vanavond, dus daar hoeven we ons geen zorgen om te maken 🙂

Comments are closed.